Lehúzza a rolót a H1Z1: Just Survive

  • Írta: fojesz
  • 2018. augusztus 26.
  • Gyászhír
Link másolása
Októberben bezárja a kapuit a klasszikus túlélőjátékként működő Just Survive, a Daybreak csapata a jövőben kizárólag a H1Z1: Battle Royale-ra kíván fókuszálni. A játékon belüli vásárlás lehetőségét már le is tiltották.

Kalandos múlttal büszkélkedhet a H1Z1. A Daybreak Game Company (leánykori nevén Sony Online Entertainment) eredetileg mezei túlélőjátékként, a DayZ ellenfeleként indította útnak az alkotását 2015-ben, később azonban két projektre bontották a nem túl sikeres fejlesztést: a H1Z1: Just Survive képviselte a klasszikus túlélővonalat, míg a H1Z1: King of the Kill az akciódúsabb battle royale-játékok irányába ment el.

Aligha meglepő, hogy az utóbbi jóval sikeresebb lett; a Just Survive idővel elhagyta a H1Z1 nevet, és a King of the Kill lett a definitív H1Z1-játék, ma már H1Z1: Battle Royale címmel szerezhető be PC-n és PS4-en. A Just Survive szerverei október 24-én, magyar idő szerint este 8 órakor húzzák le a rolót, a mikrotranzakciókat azonban már most letiltották a fejlesztők, és a Steamen sem vásárolhatunk a játékhoz semmilyen kiegészítőt.

Habár a Daybreak szerint a Just Survive közössége tele volt ötletekkel a folytatást illetően, sajnos ez a közösség mára olyan picire zsugorodott, hogy a játék üzemeltetése fenntarthatatlan, és így az új fícsörök elkészítésére sincs már lehetőségük.

7.
7.
zozo76hun
Engem is meglepett hogy mennyire siman futott a PROn a H1Z1, a PUBGhez kepest. Most nem tudom milyen felbontasban fut a H1Z1 a PROn (lehet csak sima 1080p, mindenesetre sokkal jobb mint az xbox one x-en a PUBG, a raeroltetett nativ 4K miatt.
6.
6.
Zisten
Legalább akkor a Battle Royale-ra lehet koncentrálni. Nem mintha most el lenne hanyagolva. PS4en legalábbis nem rég indult a teljes verzió és elég népszerű lett.

"Pudg pótló"
Szerintem az XBox tulajok örültek volna egy ennyire bug szegény Pubg-nek. ;)
Azért, mert nincs "túlbonyolítva" (gondolok itt a fix felszerelésű fegyverekre) attól még nagyon jó és nagyon jól működik.
5.
5.
Fooxfire
Megjelenés előtt 1 évvel már követtem a játékot. "pubg pótló" gratulálok kisfiam nyertél egy tejbepaprikát. A pubg egyik ceo-ja készítette ezt a játékot (vagyis dolgozott rajta) majd ugye kivásárolta a daybreaker. Kevesen tudják de ha ez a játék nem lenne akkor nem lett volna pubgé, aztán fortnite, aztán persze kirby royale és a többi szar aminek a nevébe benne van a royale :D
4.
4.
Stranger
#3: Hát igen, mert ami nincs szénné marketingelve az biztos nem nagy durranás, ez már csak így működik. :D
3.
3.
Ecneb
Nem is hallottam a címről! Nem lehetett valami nagy durranás.
2.
2.
shatterhand
Kovetni se tudom ezt az egesz frencsajzt.
Ps4en ez a pubg potlo. De tok fapados. Inkabb ez a szegeny ember pubgje. Fortnite ellenben messze elhuzott a mufajban.
1.
1.
xICEMANx
Én bezártam volna már RÉG az egész szutykot...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...