A Soul Calibur VI lehet az utolsó rész

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 27.
  • Hír
Link másolása
Noha a Bandai Namco verekedős játéka még meg sem jelent, a producer, Motohiro Okubo szerint a Soul Calibur VI lehet a sorozat utolsó része. Emellett bemutatkozott egy vadiúj karakter és a Switch-verzió is szóba került.

A Motohiro Okubo producer a Dualshockersnek adott interjújában arról mesélt, hogy a Soul Calibur sokáig "válságban" volt, hiszen hat év telt el a legutóbbi rész óta, és a Bandai Namco nem hitt abban, hogy a hatodik rész sikeres lesz. Okubónak időbe telt, mire meggyőzte a kiadót, hogy igenis van létjogosultsága a folytatásnak.

Arra a kérdésre, miszerint a Soul Calibur VI lesz-e az utolsó rész a sorozatban, a producer így válaszolt: "Nem akarjuk hamis infókkal traktálni a rajongókat, mondván ez lesz az utolsó rész, de igen." Okubo hozzátette, a fejlesztőcsapat most azt tehet a játékkal, amit akar. "Nincs vesztenivalójuk."

Reménykedjünk abban, hogy a kasszáknál is szépen fog teljesíteni a játék. A szakember szerint a Switch-verzióról egyelőre lemondhatunk, hiszen "nem áll fejlesztés alatt" a port. A stúdió viszont tisztában van azzal, hogy mennyire sikeres a masina, így a premier után még egyszer nekifutnak a témának.

Emellett egy új karakter mutatkozott be. Az "emberiség vezetőjét", vagyis Azwelt még nem láthatták a rajongók, teljesen új arc lesz. Elsődleges fegyvere a Palindrome, de a levegőben más pengéket is meg tud idézni.

A Soul Calibur VI október 18-án érkezik PC-re, Xbox One-re és PS4-re.

1.
1.
mohaneji
Kär lenne ha nem.lenne több, mindet szerettem. Legyen ez olyan mint a többi és akkor nem csalódunk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...