Leálltak a MotorStorm: Apocalypse szerverei

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 27.
  • Gyászhír
Link másolása
A népszerű PS3-as sorozat utolsó része alól kihúzták a dugót, így mától már nem játszhatunk online a MotorStorm: Apocalypse-szel. A játék atyja, Paul "Rushy" Rustchynsky szerint a döntés elkerülhetetlen volt.

A ma már nem létező Evolution Studios utolsó MotorStorm-játéka volt az Apocalpyse, amely 2011 márciusában jelent meg PlayStation 3-ra. Az online szerverek hét évig húzták, az autóverseny atyja, Paul "Rushy" Rustchynsky tegnap a Twitteren figyelmeztette a rajongókat, hogy aznap még multizhatnak egy kicsit, de este végleg leáll a kiszolgáló oldal.

Ahogy az úriember fogalmazott, a lépés "sajnos elkerülhetetlen volt". Vélhetőleg az utóbbi időben erősen megcsappant a játékosszám, noha Rustchynsky nem látja a pontos adatokat, hiszen már nem a Sonynál húzza az igát.

A MotorStorm: Apocalypse szerencsétlen csillagzat alatt született, késve jelent meg, és a marketingre sem fordítottak kellő erőforrást.

Részben ez vezethetett az Evolution későbbi bezárásához; ugye a csapat következő projektje, a Driveclub is nehezen talált magára. A fejlesztőcsapat később a Codemastersnél talált otthonra, de az idei címük, az Onrush is pocsék számokat produkált, így a jövőjük újra bizonytalanná vált.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...