Xbox All Access - 132 dollárt is spórolhatnánk...

  • Írta: sirdani
  • 2018. augusztus 27.
  • Hír
Link másolása
... ha az USA-ban élnénk. A múlt heti pletykák után mára hivatalos megerősítést nyert a Microsoft új előfizetési lehetősége, melynek során bizonyos havidíjért cserébe nemcsak játékokat, hanem magát a konzolt is megkaphatjuk.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a Microsoft egy teljesen újszerű és váratlan előfizetési lehetőséggel kívánja felforgatni a konzolpiacot Xbox All Access néven, melyet a mai napon hivatalosan is lelepleztek. Az előfizetés lényege, hogy az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass játékai mellett egy Xbox One S-t, vagy egy Xbox One X-et is választhatunk.

Ennek megfelelően alakulnak az árak is. Az Xbox One X-es csomag havonta 34,99 dollárba kerül, melyre 24 hónapos hűségidőt kell vállalniuk az érdeklődőknek, míg az olcsóbb csomag esetében csupán 21,99 dollárt kell fizetni, ám ebben az esetben csak egy Xbox One S-t kapunk.

Az ajánlat egyébként egészen kedvező, hiszen az Xbox One S esetében a szolgáltatásokat és a konzolt együtt számítva két év alatt 132 dollárt lehet megspórolni a szokásos árakhoz képest, míg az Xbox One X-nél 20 dollárt. Amennyiben valaki a két év lejárta előtt szeretné lemondani az előfizetést, annak az adott konzol fennmaradó árát kell ehhez kifizetnie, melyet utána természetesen meg is tarthat.

Sajnos szomorú hír, hogy az ajánlat kizárólag az USA-ban érhető el, ráadásul ott is csak korlátozott ideig, így nem tehetünk mást, minthogy reménykedünk benne, hogy siker esetén Európába is ellátogat majd valamilyen hasonlóan kedvező megoldás.

9.
9.
crytek
132$ az pont az 1 éves Humble havi előfizetés..... :) Ez nem lehet véletlen ...
8.
8.
kamgecam
#5: Úgy úgy! Hát nem?! Csak mi nyerünk vele!
7.
7.
kamgecam
#2: Ha Usa-ba bejön és miért ne jönne akkor előbb utóbb itt nálunk illetve Eu-ba is bevezetik. A kövi genben már nagy esély szerintem hogy mi is élhetünk ezzel a lehetőséggel. Faxa lenne!
5.
5.
frankdelgado
#1: Jaja jöjjenek a b@szó exek!
2.
2.
PaprikaJancsi
#1: Gondolom, most az új gen előtt tesztelik, aztán ha bejön az új konzol is ezzel jön. Mondjuk nem értem miért pont USA-ban nyitnak ilyen kezdeményezést, miért nem szegényebb országokban.
1.
1.
kamgecam
Zseniális ötlet hogy megszabaduljanak valahogy a raktárokban felhalmozódott porlepte xbox one csomagoktól. De tényleg a cinizmustól eltekintve, hatalmas ötlet. Olyannyira hogy kövi gent akár a micro nyerheti ha emellett az üzleti modell mellett a belső fejlesztésekre és exkluzív játékokra is ráfeküdnek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...