Önálló játék lesz a Gwent single kampánya

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Eredetileg a tavalyi év végére vártuk a Gwent egyjátékos kampányát, amely olyan nagyra nőtt, hogy a CD Projekt RED már egy 30 órás standalone RPG-ként képzeli el a Thronebreakert. Dátum továbbra sincs.

A CD Projekt RED úgy döntött, hogy a Gwent hosszú ideje készülő egyjátékos kampánya, a Thronebreaker végül egy 30 órás, önállóan futtatható RPG-ként látja meg a napvilágot. A játék Meverre, egy háborús veterán hölgyre koncentrál, aki "a pusztítás és a bosszú útjára lép".

Eredetileg 2017 végére vártuk a kiegészítőt, de akkor a fejlesztő 2018-ra tolta a premiert, mivel kellett még idő, hogy a nagyszabású terveik megvalósuljanak. Már a cég legutóbbi üzleti jelentéséből is arra következtethettünk, hogy komoly változásokon megy át a Thronebreaker, és nem is tévedtünk.

A Thronebreaker: The Witcher Tales tehát egy standalone szerepjáték lesz, amely 30 órás játékidővel bír, és tömve lesz komoly választási lehetőségekkel, következményeivel. Nem is kell hozzá a Gwent kártyajáték.

A megjelenési dátumot továbbra is homály fedi.

8.
8.
Ooorky
Kb. olyasmi lehet majd, mint anno a DOS-os Magic the Gathering. Open world rpg xp helyett kártyagyűjtéssel.
7.
7.
mephi
#6: Félreértetted.
Inkább úgy képzeld majd el, mint a Heroes of Might and Magic játékokat. Mész a kis hősöddel (Meve), akit fel tudsz szerelni, próbálsz sereget gyűjteni, tábort építeni stb.
A csatákat kártyákkal fogod megvívni, és rengeteg csata lesz, ami inkább puzzle lesz, illetve a szürkeállományodat fogja használni.
A döntések pedig a történetet fogják befolyásolni. (Pl.: Találsz egy falut 50 lakossal. Mit teszel? 1. Kifosztod. 2. Besorozod a férfiakat. 3. Kaját adsz nekik, hogy ne haljanak éhen. etc...)
6.
6.
kirschakos
Várjunk egy kicsit! Most akkor ez egy rendes RPG lesz, mint a Witcher 3 is volt? Tehát nem kártyajáték? Vagy totál félreértettem?
5.
5.
Ooorky
#4: Én rengeteget toltam zárt bétában meg az open elején, de olyan ballance-olatlan fos lett, hogy márciusban küldtek a készítők egy kör-e-mail-t, hogy
"Bocsi ezt elqrtuk, fél év türelmet kérünk, az EGÉSZ játékot nulláról újracsináljuk."
Elvileg akkor full reset lesz + minden kártyát teljes áron be lehet majd darálni.
4.
4.
hedzsooo
#2: Nekem sem volt türelmem korábban jobban belemélyedni de ha adnak hozzá 1 kerek, jó kis történetet , valószínűleg engem is megvesznek vele kilóra! :D
2.
2.
user101
Még a végén rávesznek, hogy unon kívül mást is játsszak ? :)
1.
1.
mephi
Pár kiegészítés:
Ha Gwentezel, akkor a Thronebreakerben megszerzett lapokat megkapod ott.
Ha megveszed a játékot valós pénzért, akkor a lapokat a Gwentben prémium lapként kapod meg.
A megjelenés időpontja valamikor novemberre várható, amikor is eljön a Gwentben a Homecoming nevű esemény. (Gyakorlatilag totál átszabják a játékot.)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...