Ingyen játszható a hétvégén a Vermintide 2

  • Írta: szlav
  • 2018. augusztus 30.
  • Akció
Link másolása
Ha eddig nem volt szerencsétek a Warhammer: Vermintide 2-höz, akkor karoljátok fel a haverokat, és aprítsatok fel pár patkányembert! Az ingyenes hétvége jókora leárazás mellett érkezik, és egybeesik a játék legújabb frissítésével is.

Az utóbbi évek talán legjobb Warhammer-játéka, a Vermintide 2 most pár napig ingyenesen hozzáférhető a PC-s játékosok számára. A Left 4 Dead játékmenetét és a klasszikus Warhammer-univerzum látványelemeit ötvöző cím azoknak is remek szórakozást nyújt, akik kevésbé jártasak a népszerű fantasy világban. Elő tehát a kardot, pisztolyt és varázsbotot - érkezik a Skaven-horda végeláthatatlan serege!

Ha megtetszik a játék, akkor ez kiváló időpont lesz a csatlakozáshoz, hiszen a Steam webshopján 50 százalékos leárazással zsebelhetitek majd be az alapjátékot. A veteránok sem unatkozhatnak, hiszen alig pár napja jelent meg a program legújabb DLC-je, a Shadows Over Bögenhafen, amely többek közt két új pályával bővíti a játék repertoárját.

A Warhammer: Vermintide 2 PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en jelent meg. A játékról készült tesztünket itt találjátok.

3.
3.
Ganzer
Hoppá, ezt este ki kell próbálnom
2.
2.
BrockSamson
Haverokkal eleg sokat toljuk mostanaban, szerintem nagyon szorakoztato, es kifejezetten igenyli, hogy az ember atlassa a harcrendszert illetve a kepessegeket, foleg magas szinten.
1.
1.
Extol
Érdekes, általában ismerem az összes FPS címet, ez valahogy mégis kimaradt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...