Life is Strange - képeskönyvben a Blackwell suli

  • Írta: szlav
  • 2018. szeptember 3.
  • Cooltúra
Link másolása
Keményfedeles könyvet kap októberben a Life is Strange. A Welcome to Blackwell Academy Max és Chloe szemszögéből mutatja be az iskolát, Arcadia Bayt, no meg persze annak lakóit.

Kemény lesz ez az ősz a Life is Strange rajongói számára. A szeptember végén startoló Life is Strange 2 és a novemberben érkező Life is Strange-képregény közt félúton októberben is lesz mit lapozgatnunk, a Square Enix és a Titan Books jóvoltából ugyanis érkezik a Life is Strange: Welcome to Blackwell Academy. A könyvecskét a játék Twitterén jelentették be, az alul is látható borító alapján pedig egész pofás darabnak ígérkezik.

A fent említett kötet egy keményfedeles ismertető lesz Arcadia Bayhez, valamint annak híres iskolájához, a Blackwell Academyhez. Az írás Max és Chloe szemszögéből mutatja be a helyszíneket, s a városka lakóit, mindehhez pedig persze nem hiányozhatnak az apró rajzok, fotók és egyéb szösszenetek. Ha az első évadban ti is örömmel lapozgattátok Max naplóját, akkor valószínű, hogy ez sem fog csalódást okozni.

A Life is Strange: Welcome of Blackwell Academy október 9-én jelenik meg az Egyesült Államokban, Angliába pedig október 30-án futnak be az első példányok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...