Előzményjátékot kap a Rebel Galaxy

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Az űrharcokra kihegyezett 2015-ös Rebel Galaxy folytatást kap Outlaw címmel PC-n, PS4-en és Switchen. Pontosabban egy előzményjátékot, amelyben nem egy névtelen hőst, hanem egy igazi egyéniséget irányítunk.

Emlékeztek még a Rebel Galaxyra? A 2015-ben megjelent játékot a Double Damage Games készítette el, olyan iparági veteránokat foglalkoztatva, mint Travis Baldree és Erich Schaefer, akiknek a Diablót és a Torchlightot köszönhettük. Az űrharcokra kihegyezett anyag most "folytatást" kap Rebel Galaxy Outlaw címmel.

A történet szerint 34 évvel járunk az első rész előtt, egy olyan pilótát irányítunk, akinek saját háttérsztorija van, éppen ezért kifinomultabb párbeszédrendszernek örülhetünk. A külsőségekre adó játékosoknak jó hír, hogy hajónkat részletesen testreszabhatjuk.

Továbbra is egy 3D-terepen zajló 2D-s űrszimulátorral van dolgunk, amelyben a legyőzött hajókat kifoszthatjuk, illetve elhagyhatjuk a pilótafülkét is, ha épp nem biliárdozunk, pókerezünk vagy dumcsizunk más karakterekkel a fedélzeten.

A Rebel Galaxy Outlaw várhatóan 2019 első negyedévében jelenik meg PC-re, PS4-re és Switchre 30 dollárért.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...