Green Hell - elérhető a dzsungeles túlélőjáték

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 3.
  • Videó
Link másolása
A Creepy Jar csapata nagy fába vágta a fejszéjét, igazi túlélőszimulátort készítenek Green Hell címen, ahol ragadozók és betegségek lesnek ránk. Az Amazonas dzsungelében játszódó anyag korai hozzáférésű változata már elérhető a Steamen.

Unod már, hogy korunk túlélőjátékai nem jelentenek kihívást számodra? Realisztikus élményt keresel? Akkor érdemes vetni egy pillantást az ex-Techland-tagokat felvonultató Creepy Jar első projektjére. A Green Hell ugyanis egy túlélőszimulátor, és mint ilyen, sokkal szigorúbb kihívást támaszt eléd.

Ahogy arról a bejelentéskor is írtunk, nem csupán a ragadozók jelentenek ránk veszélyt Amazónia dzsungeleiben, hanem a különféle betegségek, fertőzések és húsevő paraziták is. És akkor még ott vannak a pszichés zavarok is, melyek a magány és a kiszolgáltatottság miatt jelentkeznek. Az élelem és a tiszta víz megszerzésre még soha nem volt ennyire nehéz. 

A Steamen már elrajtolt a korai hozzáférésű változat 20 dolláros áron - a projekt már előhaladott állapotban van, három hónap múlva a végleges verziónak örülhetünk.

Ajánlott irodalom: godach nevű olvasónk egy remek élménybeszámolót írt a Green Hellről.

1.
1.
godach
Kőkemény lett. Kössétek fel a gatyát:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...