Ring of Elysium - battle royale snowboarddal

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A kínai Tencent battle royale-lövöldéje hamarosan nyugaton is elérhető lesz a Steam Early Access kínálatában. A korábban Europa címre hallgató anyagról van szó, melyben snowboardot és ejtőernyőt is használhatunk.

A korábban Europa néven futó battle royale a kínai vállalat, a Tencent gyermeke. A Ring of Elysium már számos ázsiai országban elérhető, de szeptember 19-én végre hozzánk is ellátogat. Pontosabban, akkor landol a Steam Early Access kínálatában free-to-play modellben.

A játék néhány ponton eltér a műfaj többi darabjától, hiszen itt nagyon meg tudják bolondítani a hagyományos játékmenetet az időjárási körülmények. A térkép például egy masszív hóvihar közepén foglal helyet, a hőmérséklet csökken, és miközben a vihar egyre jobban körbevesz minket, a játékosok végül egy adott területre csoportosulnak. Ezenkívül a pálya egyes pontjain lavinák söpörnek végig, azok útjában nemcsak az épületek pusztulnak el, hanem mi is.

Ilyen zord körülmények között nem árt, ha szert teszünk egy jégcsákányra, amivel felmászhatunk a falakon is. Egy snowboardra pattanva pedig nagy magasságokból is gyorsan leereszkedhetünk. A hagyományos járművek mellett találunk még siklóernyőt is.

A PUBG-val vagy a Fornite-tal ellentétben a Ring of Elysiumban egyszerre négy győztest avatnak, mivel a kimentésre szolgáló helikopter ennyi főt fogad be. Itt is válthatunk FPS- vagy TPS-nézet között.

A fejlesztést a Tencent stúdiója, az Aurora végzi, míg a látványért a saját QuickSilver X engine felel.

Az ázsiai változatban találunk egy olyan térképet is, ahol nem zavar minket a viszontagságos időjárás - kérdés, hogy a jövőben ez is bekerülhet-e a játékba.

2.
2.
Bugrisparaszt
Hát ugye a Lootboxok miatt Belgium bevágta a durcit. Erre válaszként Európában nem elérhető a játék.
Viszont a ha VPN progit használsz, és beállítod Amerikát, mint helyet, már tudsz is vele játszani.
1.
1.
Tibor535
Halihó! Sajnos ez nem igazán teljesült. Steam azt írja ezen a területen jelenleg nem elérhető :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...