Fejlesztői előzetest kapott a Life is Strange 2

  • Írta: sirdani
  • 2018. szeptember 14.
  • Videó
Link másolása
Hamarosan érkezik a hatalmas népszerűségnek örvendő franchise legújabb része, mellyel kapcsolatban egy rövid videó során nyerhetünk részletesebb betekintést Sean és Daniel történetébe.

A játék legnagyobb kérdése kétségtelenül az, hogy képes lesz-e megőrizni a korábbi részek remek atmoszféráját és izgalmas univerzumát úgy, hogy teljesen új alapokról indul. A legfájóbb pont nyilván, hogy a rajongóknak, úgy néz ki, tényleg búcsút kell inteniük Chloe és Max karakterének, akiket a testvérpár, Sean és Daniel fog felváltani.

Az eddigi előzetesek és napvilágot látott információk biztató képet festettek az érkező játékról, és most a fejlesztői előzetesen - mely a The Road to Life is Strange 2 címen futott be - mindenkit megnyugtatnak a készítők, hogy minőségben közel sem fognak az előző részekhez mérten alább adni. A videó azért is érdekes, mert több olyan játékmeneti részletet is tartalmaz, melyet eddig még nem mutattak be.

A Life is Strange 2 első epizódja a jelenlegi tervek szerint szeptember 27-én lesz elérhető PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en. A megjelenésig érdemes lehet végigjátszani ráhangolódás gyanánt az ingyenes The Awesome Adventures of Captain Spiritet, melyről tesztünket az alábbi oldalon találhatjátok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...