Sunset Overdrive - az Insomniac folytatni szeretné

  • Írta: Shifty
  • 2018. szeptember 15.
  • Hír
Link másolása
Ted Price, az Insomniac Games vezetője egy IGN-nek adott interjúban megerősítette, csapata nagyon szeretné elkészíteni az Xbox One-exkluzív Sunset Overdrive folytatását.

A Sunset Overdrive kapcsán az elmúlt években rendszeresen visszatérő pletyka, hogy PC-re is elkészül, de hiába rendelkezik a terjesztési jogokkal a Microsoft, a redmondiak egyelőre nem léptek az ügyben. Az IP jogai azonban az Insomniac Gamesnél vannak, így egyelőre úgy néz ki, annak nagyobb esélye van, hogy valamikor folytatást kap a játék.

Erre utalt Ted Price, a stúdió vezetője is, amikor interjút adott az IGN-nek. Ebben elmondta, hogy amikor piacra dobnak egy teljesen új játékot, akkor a stúdió remekül nyomon tudja követni, hogy mi az, ami tetszett a rajongóknak, és melyek azok a játékmechanikai elemek, amelyek abszolút nem működtek. Így egy folytatás esetében céltudatosabban lehet fejleszteni, ami a második rész sikerét is biztosabbá teheti. De Price arra is rávilágított, hogy szükség van arra is, hogy megfelelő méretű csapat dolgozhassanak a folytatáson, illetve annak időzítése is kulcskérdés. A csapatnál emellett ott vannak a játék teljes jogai, így a második részt akár multiplatform címként is elkészíthetnék.

Price szavaiból arra lehet következtetni, hogy a stúdió teljesen nyitott arra, hogy elkészítse a Sunset Overdrive második részét, de ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, komoly kiadóra van szüksége, aki támogatja a projektet. Nem kizárt, hogy a Spider-Man sikere után könnyebb dolga lesz meggyőzni a vállalatokat a csapatnak.

7.
7.
semike
6.
6.
Codehook1337
Full deszkas jatek zombi hentel :D legjobb! Johet
5.
5.
PaprikaJancsi
Imádtam az első részét, mai napig egyik nagy kedvenc, örülnék egy második résznek :)
4.
4.
kastorhun
Ha a Microsoftnál végre növesztenek agyat akkor támogatni fogják a projektet.
3.
3.
Chrysh
Erm...van egy kis typo a hírben.
2.
2.
Anti4730
Adná az isten, hogy elkeszitsek, nekem szinte s kedvenc jatekom az osszes jatek kozul, zsenialis lett. Mellesleg a microsoft jo hulye hogy nem foglalkozik ezzel a jatekkal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...