Novemberben végre befut a HellSign

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 16.
  • Megjelenés
Link másolása
A korábban Hellhunter címen futó akció-RPG hosszú fejlesztés után hamarosan megérkezik a Steamre - pontosabban csak a korai hozzáférésű változat. A felülnézetes anyagban gonosz entitásokkal gyűlik meg a bajunk.

A közösségi pénzből összerakott HellSignról még 2016 októberében hallottunk először, igaz, akkor még Hellhunter címen. Azóta rengeteget dolgozott a Ballistic Interactive, de hamarosan révbe ér a csapat.

A játékban egy merész, állig felfegyverkezett fickót alakítunk, aki ódon szellemjárta kúriákat keres fel, hogy ott leszámoljon a túlvilági entitásokkal és démoni lényekkel. A lőfegyverek mellett EMF-szkennerrel, elemlámpával, radarral, éjjellátó és hőlátó szemüveggel indulunk tisztogatásra.

Minden lénynek van egy vagy több gyenge pontja, idővel már tapasztalt szellemvadásszá válhatunk, tőrbe csalhatjuk a legősibb eltévelyedett lelkeket is.

A HellSign november 7-én rajtol el a Steam Early Access kínálatában. Fentebb a legutóbbi előzetest nézhetitek meg. 

3.
3.
user101
A Darkwood egy kicsit más koncepció, sokkal lassabb játékmenetű és ott főleg az elején inkább kerülni érdemes a konfliktust, itt ez inkább tűnik hent-nek. Azt inkább nevezném horrornak, ezt meg paranormális-akció-thrillernek. :) Nekem az inkább bejön, de majd meglássuk!
2.
2.
crytek
Jóféle várjuk ezerrel.

Mekkora lenne egy tps supernatural game ahol az eredeti színészek hangja és arca köszön vissza. Ugyanúgy lenne egy központ mint a sorozatban ahonnan mindig mennek megoldani az ügyeket...már így leírva is becsokiztam a bugyimba
1.
1.
zsocc-nrg
Fasza játéknak tűnik :) viszont kivárom az 1.0-ás verziót. Ilyen koncepcióban amúgy sem dúskálunk, talán a Darkwood hasonló.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...