Red Dead Redemption 2 - vadnyugati képeslapok

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 17.
  • Képek
Link másolása
Már csak egy hónap van hátra a Rockstar Games nyitott világú westernjátékának premierjéig, és most a fejlesztő elárult néhány tudnivalót a fontosabb régiókról és városokról. Néhány vadiúj screenshotot is kaptunk!

A Red Dead Redemption 2 hivatalos honlapja frissült néhány fontosabb tudnivalóval a játék helyszíneit illetően. Először is itt van Valentine, egy durva és romos város New Hanover szívében, ahol számos állatot árvereznek el, így aztán banditák, cowboyok, kereskedők és prostituáltak melegágya a hely.

Ezzel szemben Annesburg egy bányaváros, ahol rosszak a munkakörülmények és a fizetések, így a bűnözés is elharapódzott. Saint Denis egy nagyobb település a mocsaras Lemoyne-ban, a Bayou NWA területen. Ez egy kereskedelmi csomópont, ahol üzletemberek, tengerészek és koldusok tanyáznak. Szintén Lemolyne-ban fekszik Rhodes, amely egy tipikus vadnyugati városnak tűnik, ahol virágzik a korrupció, és mindenki úgy táncol, ahogy a gazdag ültetvényesek fütyülnek. A mocsárvidéken meglátogathatjuk Lagrast is, amely egy kis falu a mocsár közepén.

Mount Hagen egy hegyről kapta a nevét - ha északra lovagolunk, megtaláljuk a havas hegyi települést. Strawberry viszont Big Valley of West Elizabethnél található, ahol a városgazdák leginkább a turizmusban hisznek.

A játék október 26-án érkezik PS4-re és Xbox One-ra. Itt értekeztünk róla hosszabban is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...