Befutott a Captain Marvel első előzetese

  • Írta: Shifty
  • 2018. szeptember 18.
  • Cooltúra
Link másolása
Az ígérgetések után befutott a Captain Marvel első előzetese, ami nemcsak a történetből vázol fel apróságokat, de a szereplőket is bemutatja, köztük sok régi ismerőssel.

A Bosszúállók és Thanos csörtéje ugyan még lázban tartja a Marvel-rajongókat, de utána sem áll meg az élet a Marvel Moziverzumban. Többek között végre bemutatkozik a világ egyik legerősebb szuperhőse, Captain Marvel, azaz Carol Danvers (Brie Larson) is: az ő filmje a 90-es években fog játszódni, így megismerkedhetünk a fiatalabb Nick Furyval és Phil Coulson ügynökkel is.

A Captain Marvel 2019. március 8-án kerül mozikba.

31.
31.
Batman
Szokásos Marvel fos. Megnézed, nevetsz, tetszik, azt mondod jó, szórakoztál, majd 1 hétre már a történetre se emlékszel és arra se, hogy volt ilyen film. Ez a taktikájuk.
30.
30.
zoli12i
Kezd elfáradni a Marvel. Bosszúállók 4 után lehet kellene egy 10-15 éves szünet.
29.
29.
Onion
Erre a filmre is sjw, pc , feminista "kritikusok" legjobb értékelést fogják adni. Aki rosszat fog mondani, az nőgyűlölőnek fogják mondani.
28.
28.
delphijos
Szerintem azért egy látványos akciónozi nem is igényel akkora “játékot” hogy egy színész egy ilyenben teljesedjen ki. Persze ilyenben is lehet rosszul játszani, de tényleg nem azért csertintünk egy jó akciófilm után , hogy mekkora színészi alakítások voltak benne. Olyan van hogy egy színésznek “jól áll” egy szerep egy akciófilmben.
27.
27.
Yanez
#25: Utolsó mondatod igaz, de nem én jöttem azzal ki mekkora szerepet nyújt a Marvel mozikban. :)
26.
26.
Max3000
#25: Egyetértek.Csípem a marvel filmeket,jót tudok szórakozni rajtuk.Azért a kimagasló színészi játékokat nem ezekben a produktumokban keresem.Azt is kétlem,hogy például a 21-es kommentben olvasható színészek ezekben a stuffokban hozták volna életük egyik legjobb szerepét.Szerintem távolról sem.
25.
25.
Gykrizsi
#23: Nem is értem pontosan mit írsz. Nem mondtam, hogy nem jók a castingok, és vannak bőven jó színészek, ezt sem tagadtam. És a jó szerep és a jó alakítás között azért van különbség. És azért szerintem kevés olyan ember van, aki élete alakítását itt nyújtotta volna (vagy olyan átlagos színész, hogy ennyi telik tőle). A mondandód második felét nem is értem, miért nem adnék, másrészt miért olvassak kritikákat. Azért szerintem egy Marvel film okán soha sem a kiemelkedő színészi alakítást szokták megemlíteni.
24.
24.
manderel
A szoba című filmje óta nagyon szeretem Brie Larsont, szerintem a tehetségével sincs gond, ott megmutatta. Többek között miatta is várom ezt a filmet, adhat némi pluszt ehhez a karakterhez.
23.
23.
Yanez
#21: Totál nem értek egyet. A Marvel filmekben jó színészek szerepelnek és csak ritkán fordul elő olyan, aki nem illik bele. Sokan pedig igenis itt hozták egyik legjobb szerepüket! Ha már az itteni emberek véleménye nem számít neked, akkor olvass több kritikát és több véleményt/kommentet, más oldalakon is!!!
22.
22.
#18: Én minden ilyen típusú filmnek örülök most, Agymenők szünet van, szerintem jövő márciusig nem is lesz rész. Szóval addig filmezek. D
21.
21.
Gykrizsi
#20: Ok, de egyrészt ezekben a filmekben lassan fél Hollywood megfordul, vagyis jó színészek is persze vannak. Másrészt azért legalább 3-szor ennyi szar színész is szerepelt ott. Harmadrészt az említett színészek sem itt nyújtották életük szerepét.
20.
20.
bitbandita
#8: "mégis csak egy Marvel film, itt azért elég sok a tehetségtelen alak" - hogy mi van? Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins, Idris Elba, Mark Ruffalo, Jeff Goldblum, Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch, Robert Downey Jr., Paul Bettany, Josh Brolin, Benicio del Toro, Peter Dinklage - csak egy pár név a legutóbbi filmekből, akik hirtelen eszembe jutnak. A "sok tehetségtelen alak", megszakadok mindjárt... lol...
18.
18.
PaprikaJancsi
#17: Nekem is tetszett, kicsit lapos volt a film az elején, de a zárás szerintem baromi jó volt.
A stáblista utáni jelenet pedig libabőr.
17.
17.
Hát nem rossz film, egyszer meg lehet nézni.
16.
16.
Aanash
#6: Manapság már nincs olyan hogy egy film nem hoz a konyhára a moziban akkor majd a vhs vagy dvd eladásokkal még tesz hozzá és végülis sikeres lesz.
A kasszáknak csinálnak már filmeket. Ott taroljanak aztán mehetnek a süllyesztőbe.
És a youtube, a mozik tele vannak szórakoztatónak szánt de igénytelen és felesleges vackokkal. Igénytelenek mert hihetetlenül nagy baromságok, de legalább látványosak. Feleslegesek mert eltünnek a tényleg jó filmek.
15.
15.
kirschakos
14.
14.
kastorhun
#11: Miért, ez talán még rosszabb színész?
13.
13.
Back2U
Reméljük a fanboyok rá fogják este tutujgatni a Jancsit.
12.
12.
KRAT0S
#10: Na még az hiányzik!!Fú de szar volt az a film... :D
11.
11.
KRAT0S
Nem egy Scarlett Johansson de tökéletesen rendben van ;)

10.
10.
Macifasz
Utoljára a Fekete Párduc előzetese volt ilyen félelmetesen semmilyen...az pedig egy túlértékelt szar. :-/ Remélem itt nem ez lesz.
9.
9.
kastorhun
Nem igazán tetszik ez az előzetes, de majd meglátjuk.
6.
6.
Juha
#3: Jogos, kimaradt a "szerintem". Én is szívesen megnéztem az amerikakapitány 1-2-t, de marhára nem érdekelt a folytatás, legyen az akár bosszúállók néven is. Lehet én öregedtem ki a témából (34), de a látvány nekem már nem mutat annyi újdonságot, hogy az eladja nekem a filmet. Egy Nolan féle batman mozit sokszor újranézek, de ezek valahogy csak egyszer nézősnek jók, és ez lesz itt is. SZERINTEM!
4.
4.
Gykrizsi
Szerintem semmi gond nem volt ezzel a trailerrel, pedig sok helyen eléggé lehúzták már előre. Nekem bejött (pedig nagyon nem vagyok marvel fan). Amúgy válaszólja már meg nekem valaki, miért fújolnak sok helyen Brie Larsonra (már előzetesen is sokan ellene voltak)? Szerintem tökre hasonlít a karakterre (talán kicsit idősebb, de belefér).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...