Metro Exodus - a lehengerlő látvány már garantált

  • Írta: sirdani
  • 2018. szeptember 19.
  • Videó
Link másolása
Ha valaki még mindig nem győződött meg arról, hogy a Metro Exodus grafika szempontjából tényleg egy mestermű lesz, annak itt az újabb videó. Ha februárban szépet akarsz látni, metróra kell szállni.

Bizonyára még akadnak olyanok, akik emlékeznek az idei Gamescomon bemutatott Metro Exodus-előzetesre, melyen közel két percig csodálhattuk meg az NVIDIA valós idejű sugárkövetésével felszerelt játék látványvilágát.

Most azonban a 4A Games jóvoltából megérkezett a videó kibővített verziója, mely hat percen keresztül szemlélteti az új technológiák működését akció közben, a 4A Games munkatársának, Ben Archardnak a narrációjával kiegészítve.

Ahhoz, hogy végre saját gépünkön is gyönyörködhessünk Oroszország tájaiban, már nem is kell túl sokat várni; a Metro Exodus február 22-én jelenik meg PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

9.
9.
Heldengeist
#5: Így, így. Nem törvény, hogy a világvége után. Csak jég és homok sivatagok létezhetnek.
8.
8.
herlius
Nekem speciel az RTX nélküli részek jobban tetszenek. Valahogy több életet, dinamikát érzek bennük.
7.
7.
kivenoko
Tökéletesen megvagyok RTX nélkül is... a sima 1070-emmel bőven elleszek még évekig. Akkora pluszot nem ad, hogy rohanjak venni 300k-ért új VGA-t...
5.
5.
Max3000
#2: Engem meg pont nem zavar.Én nem látom azt a marha nagy hibát,hogy egy posztapokaliptikus világban találkozunk pár élénk színnel.Nem minden posztapokaliptikus világot mad max szinten kell elképzelni,ahol meg semmi nincs...
3.
3.
latis666
Viszont a szoba belsők meglepően gyengén néznek ki rtx nélkül. Kíváncsi vagyok milyen lesz a játék.
2.
2.
RangerFox
Jó, persze nem csak ennyiből áll az rtx, de ezek a harsány, élénk színek sokszor nem állnak jól ennek a játéknak.. Még mindig egy posztapokaliptikus világban játszódik. 0:49-nél kifejezetten zavart, de máshol is.
1.
1.
drat576
A lehengerlő gépigény is ^^
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...