12 percig mozog a Sekiro: Shadows Die Twice

  • Írta: szlav
  • 2018. szeptember 23.
  • Videó
Link másolása
A PlayStation hivatalos YouTube-csatornájára került fel a következő, 12 perces gameplay videó. Markoljátok fel a reggeli kávét és lássuk, hogy milyen is lesz élesben a FromSoftware legújabb IP-ja!

Ha kedvelitek a Souls-szériát, akkor minden bizonnyal ti is várjátok már a FromSoftware következő alkotását, a jövő tavasszal érkező Sekiro: Shadows Die Twice-t. A hivatalos PlayStation YouTube-csatornán megjelent videó remélhetőleg segít egy kicsit a várakozásban. A kommentárral megfűszerezett klipben a korábbi demókon láthatott pálya új szemszögből köszön vissza, az izgalmas játékmenetet pedig a Corrupted Monk elleni bossfight tetézi.

A Sekiro: Shadows Die Twice várhatóan 2019. március 19-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, valamint PlayStation 4-re.

8.
8.
user101
Nekem szimpatikus a cucc, ha van logika a harcban és nem eszetlen hentelés akkor jöhet!
7.
7.
Fata Morgana
#6: A Dark Souls-ba ki lehet minden ütést védeni pajzzsal (a parry más kérdés) főleg ha nyomsz rá egy "great magic shield"-et úgy hiába ütnek még a stamina sem fogy hárításkor.
A Sekiro-ban a stamina fordítva működik mikor betalál az ellenfél növekszik egy sárga csík a képernyő alján az elenfélé a kép tetején mikor ezek feltöltődnek, akkor lehet kivégzést eszközölni, ha a saját lesz tele előbb akkor harangoztak, mert az ellenfél is ki tud végezni.
6.
6.
Dízel
#3: Én is figyeltem, nem lattam stamina csíkot. Remélem nem tűnik el, mert a harc is nagyon le lett egyszerűsítve. Kilehet védi az ütéseket, amit eddig a dark soulsba elvétve, pajzsal alacsonyabb szintű ellenfeleket esetleg... itt meg simán blokkol egy hatalmas ütést is. Úgy érzem nem hiába nem dark souls lesz ez, valami könnyített megközelítés.
5.
5.
Ennek a manyusnak nem érinti a lába a talajt!Konkrétan a levegőben ráncigálja valami valami sötét oldal! :)
4.
4.
Fata Morgana
Nálam nagyon várós ez a game, és a Ghost of Tsushima.
3.
3.
Mr.Dead
Lehet en vagyok vak, de nem kell a staminara figyelni mint eddig?
2.
2.
pucu9011
Nekem nagyon bejön. Kellett már változtatni kicsit a koncepción a Soulsok után. Szerintem jót tesz ez a vérfrissités az egész frencsájznak és nekünk játékosoknak egyaránt.
1.
1.
Hunszi
Ezt a mozgást valahogy nem tudom megszokni...a Soulsban sem s itt sem. Olyan, mintha az embernek nem lenne súlya, csak úgy siklana a terepen, mintha egy cérnaszálon húznák.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...