Továbbra is készül a Stranger Things-játék

  • Írta: szlav
  • 2018. szeptember 25.
  • Hír
Link másolása
Mindenkit váratlanul ért a Telltale Games hirtelen bezárása, s ennek valószínűleg nem örültek a Netflixnél sem. A Stranger Things-játékadaptáció eddigi tervei tehát füstbe mentek, de a sorozatért felelős cég ezt nem hagyja annyiban.

Valószínűleg kellemetlenül érintette a Netflixet is a Telltale Games bezárása, hiszen több közös projektje is futott a vállatoknak. A korábbi tervek szerint a kalandjátékokat készítő fejlesztőstúdió készítette volna a Stranger Things videojátékos adaptációját is, de a már bőven fejlesztés alatt álló projekt sajnos már sosem készülhet el.

Jó hír azonban, hogy a film- és sorozatstreameléssel foglalkozó vállalat nem hagyja elúszni a Stranger Things-játék ötletét. A Polygonnak adott interjúból kiderül, hogy jelenleg is folynak a tárgyalások a játék jövőjét illetően, egy azonban biztos: a Stranger Things így vagy úgy, de új otthont fog találni egy másik fejlesztőcsapatnál.

"Sajnálattal hallottuk a Telltale Games bezárásával kapcsolatos híreket. Számos olyan fantasztikus játékot köszönhetünk nekik, amelyek kitörölhetetlen nyomot hagytak maguk után a játékiparban. A Minecraft: Story Mode munkálatai továbbra is a korábbi tervek szerint folytatódnak, a Stranger Things kapcsán pedig jelenleg számba kell vennünk a lehetőségeinket annak érdekében, hogy az interaktív médiumra költöztethessük azt."

Bizony, habár a Stranger Things még labilis talajon áll, az már biztos, hogy a Telltale-féle Minecraft: Story Mode-dal találkozhatunk majd a későbbiekben a Netflix tárházát böngészve. Habár továbbra sem vagyunk benne biztosak, hogy a point & click játék miként fog működni a televíziós távirányítóval, mégis érdeklődve várjuk a bizarr ötlet fejleményeit.

3.
3.
PiszkosFred
Kar, nagyon sajnalom, hogy a Telltale mar nem csinalhatta meg a ST jatekot a szamomra orok kedvenc "Telltale stilusban"...

Akarkihez is kerul a brand, Ha nem csinalnak belole battle royalet, es akkor nem lesz gond. :)
2.
2.
hadzsime
Nem is bánom, hogy a Telltale nem nyúl hozzá a Stranger Things-hez. Ugyanolyan tucat semmit csináltak volna belőle mint, amiket az utóbbi évben készítettek.
Lett volna valami jelentéktelen főszereplő, összecsaptak volna egy gagyi történetet, ahol a döntéseid lófasznyit sem számítottak volna, néha beraktak volna egy szereplőt az alapanyagból, hogy el ne felejtsd hogy ez sztérndzsör tszingsz, megsózták volna néhány quick time eventtel oszt' kész.
Ez a Telltale recept. Népszerű dolgokat, minimális erőfeszítéssel meglovagolni.
1.
1.
zsocc-nrg
Telltale-féle interaktív filmes változat nem hozott lázba, annak viszont örülnék ha jönne egy horror-kaland játék megfelelő mennyiségű harccal megfűszerezve ami esetleg kibővíti az univerzumot és mondjuk az egyes főszereplőket irányítva be lehetne járni a várost és a sötét dimenziót + nagyobb ráhatásunk lenne a események alakulására.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...