Stranger Things: The Game Mobil

Igazi retro szerepjáték a Stranger Things játékadaptációja.
Típus:

Így nézett ki a Telltale-féle Stranger Things-játék

Pont délelőtt kaptuk a hírt, miszerint a TV-sorozat felett is bábáskodó Netflix nem hagyja elúszni a Stranger Things-kalandjátékot. Most néhány jelenet erejéig megnézhetjük, hogy állt a Telltale a játékkal.

Továbbra is készül a Stranger Things-játék

Mindenkit váratlanul ért a Telltale Games hirtelen bezárása, s ennek valószínűleg nem örültek a Netflixnél sem. A Stranger Things-játékadaptáció eddigi tervei tehát füstbe mentek, de a sorozatért felelős cég ezt nem hagyja annyiban.

Bezárja kapuit a Telltale Games

A tegnap késő esti pletykák után a Telltale Games hivatalosan is megerősítette, hogy hamarosan bezár a stúdió. A közlemény szerint nehéz éven vannak túl, és sajnos nem tudták leküzdeni az anyagi akadályokat.

Végre vadonatúj motort kapnak a Telltale-játékok

A Variety értesülései szerint a Telltale Games hosszú évek után hamarosan végleg lecseréli az évek során elavult Telltale Toolt és végre átállnak egy modernebb engine-re, a Unityre.

Elérhető a Stranger Things-szerepjáték

A hónap végén érkezik a Netflixre a Stranger Things második évada, és addig remekül elüthetjük az időt a hivatalos játékadaptációval. A mobilos anyag egy vérbeli retro szerepjáték, amely ingyenesen tölthető bárki számára.