Stranger Things: The Game Mobil

Igazi retro szerepjáték a Stranger Things játékadaptációja.
1636394454

HWSW: iOS-re is jönnek a Netflix-játékok

Android után iOS-en is elérhetővé válnak a Netflix mobiljátékai a streamingplatform előfizetői számára, de nem teljesen úgy, mint a rivális rendszeren. Az App Store szigorú irányelvei ugyanis megnehezítik a streamingszolgáltató dolgát.
1636282856

Stranger Things - jöhet a tavaszi szünet!

Új előzetessel jelentkezett a Stranger Things negyedik évada. Ebben Eleven narrálásában hallhatjuk annak a levélnek a tartalmát, amit a Hawkinsban maradt Mike-nak írt. Eszerint mindenki nagyon várja már a tavaszi szünet érkeztét.
1635922800

Már játékokat is kínál a Netflix

Korábban már beszámoltunk róla, most azoban elérkezett a nagy nap: immáron videojátékokat is kapunk a Netflix-előfizetésünk mellé. A szolgáltatás öt címmel indított, elsőként kizárólag Androidon.
1537880432

Így nézett ki a Telltale-féle Stranger Things-játék

Pont délelőtt kaptuk a hírt, miszerint a TV-sorozat felett is bábáskodó Netflix nem hagyja elúszni a Stranger Things-kalandjátékot. Most néhány jelenet erejéig megnézhetjük, hogy állt a Telltale a játékkal.
1537858800

Továbbra is készül a Stranger Things-játék

Mindenkit váratlanul ért a Telltale Games hirtelen bezárása, s ennek valószínűleg nem örültek a Netflixnél sem. A Stranger Things-játékadaptáció eddigi tervei tehát füstbe mentek, de a sorozatért felelős cég ezt nem hagyja annyiban.
1537596004

Bezárja kapuit a Telltale Games

A tegnap késő esti pletykák után a Telltale Games hivatalosan is megerősítette, hogy hamarosan bezár a stúdió. A közlemény szerint nehéz éven vannak túl, és sajnos nem tudták leküzdeni az anyagi akadályokat.
1529942406

Végre vadonatúj motort kapnak a Telltale-játékok

A Variety értesülései szerint a Telltale Games hosszú évek után hamarosan végleg lecseréli az évek során elavult Telltale Toolt és végre átállnak egy modernebb engine-re, a Unityre.
1507118427

Elérhető a Stranger Things-szerepjáték

A hónap végén érkezik a Netflixre a Stranger Things második évada, és addig remekül elüthetjük az időt a hivatalos játékadaptációval. A mobilos anyag egy vérbeli retro szerepjáték, amely ingyenesen tölthető bárki számára.