Mégis méltó befejezést kaphat a The Walking Dead?

  • Írta: szlav
  • 2018. szeptember 25.
  • Hír
Link másolása
Talán egy szériát sem érintett annyira negatívan a Telltale Games bezárása, mint a 2012 óta futó The Walking Deadet. Habár a The Final Season két rész után félbe maradt, úgy tűnik, mégis van remény az utolsó két epizód sorsát illetően.

Lehet, hogy nincs még minden veszve a The Walking Dead: The Final Season kapcsán. A Telltale Games ma hajnali tweetje szerint legalábbis erre következtethetünk. A csapat ugyan felbomlott, a fejlesztők azonban mégis szívügyüknek tekintik, hogy Clementine története méltó lezárást kapjon. Így szól a fent említett bejegyzés:

"Üdv mindenkinek! Itt egy kis Walking Dead-helyzetjelentés a számotokra! Több lehetséges partner is megkeresett minket azzal a szándékkal, hogy segítsenek nekünk befejezni a The Final Seasont. Egyelőre semmit nem tudunk megígérni, de aktívan dolgozunk azon, hogy valamilyen formában befejezhessük és kiadhassuk a maradék két epizódot. Addig is ott a második rész, amely holnaptól elérhető az összes tervezett platformon. Reméljük, hogy hamarosan választ adhatunk majd a további kérdéseitekre is."

Tényleg hatalmas kár lenne, ha ilyen hirtelen véget érne Clementine több mint hat éve tartó, négy évadot megélő és több mellékággal büszkélkedő sztorija. Mi nagyon szurkolunk a fejlesztőknek és reménykedünk benne, hogy valamilyen formában tényleg folytathatják majd a The Walking Dead munkálatait!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...