Csúszik a Jagged Alliance: Rage!

  • Írta: Shifty
  • 2018. szeptember 26.
  • Csúszás
Link másolása
A Cliffhanger Productions és a HandyGames mindenféle indoklás nélkül jelentette be ma délután, hogy az eredetileg erre a hétre tervezett premiert nem tudják tartani, így a játék csak decemberben mutatkozik be.

Augusztus közepén jelentette be a Cliffhanger Productions és a HandyGames, hogy négy év után feltámasztják a Jagged Alliance-sorozatot. A Rage! alcímen futó legújabb rész húsz évvel az eredeti Jagged Alliance után játszódik, hőseink közül pedig többen is visszatérnek, igaz, kicsit már megöregedve.

A fejlesztők ígérete szerint a játékmechanika semmit sem fog változni, vagyis körökre osztott stratégiát kapunk, ahol az állandó felszereléshiány és túlerő miatt mindig rá leszünk kényszerítve, hogy taktikai érzékünkkel kompenzáljuk a hendikepet.

A játék eredetileg szeptember 28-án jelent volna meg, először PC-re, majd novemberben következtek volna a konzolos kiadások. A mostani halasztás mindhárom platformot érinti, viszont így PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is december 6-án jelenik majd meg az új epizód.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...