Ron Perlman a Monster Hunter-film fedélzetén

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 27.
  • Cooltúra
Link másolása
A népszerű színész is csatlakozott Milla Jovovich-hoz a közelgő Monster Hunter-film színészgárdájába. Perlman mellett T.I. Harrist is láthatjuk a szörnyvadászós játék adaptációjában, amit a jövő hónapban kezdenek forgatni.

Miután a felemás minőségű Resident Evil-filmeket lezárta, Paul W.S. Anderson a Monster Hunter-frencsájz felé kacsingatott. A filmadaptáció már 2016 novemberében tervben volt, és időközben zöld utat kapott a projekt. 

Anderson lesz a rendező természetesen, és a szörnyvadászós anyagban szerepet kap felesége, Milla Jovovich is. A Hollywood Reporter a minap szellőztette meg, hogy a gárdához Ron Perlman és T.J. Harris is csatlakozott. Előbbi egy vadászklán Admirális nevezetű vezetőjét alakítja, míg Harris egy Link nevű mesterlövészt.

A sztoriról sokat még nem tudunk, annyi biztos, hogy egy vadászcsoport küldetésébe nézhetünk bele, akik halálos lények elejtését tűzték ki célul. Jovovich kisasszony lesz Artemis, a csoport egyik prominens személyisége.

A Monster Hunter-filmet a jövő hónapban kezdik el forgatni Dél-Afrikában. Tipikus B-filmes akciómozit várhatunk, legalábbis a 60 millió dolláros költségvetés erre enged következtetni.

Azt se felejtsük el, hogy a frencsájz egy animációs filmet is kap a Capcom és a Pure Imagination jóvoltából.

8.
8.
FreeKatana
#7: A RE filmek üzleti szempontból sikeresek voltak. Attól, hogy nézőként neked/nekem szar, még nem jelent semmit.
7.
7.
Gykrizsi
Én tisztelem Paul ws Andersont. Ilyen sok rossz filmmel a háta mögött nem hogy nem vágták ki Hollywoodból, de még egy újabb címet is neki adnak sok tíz millió dollárral egyetemben. Egy zseni lehet a csávó, hogy ezt össze tudja hozni.
5.
5.
leviske
Már kezdtem örülni, hogy lesz Monster Hunter film, erre elrontjátok azzal, hogy Anderson lesz a rendező...

Ráadásul megint egy olyan címet ragadott ki, aminek a minőségi megvalósításához eleve rengeteg pénz kell a szükséges cgi miatt. A franc essen ebbe az emberbe.
4.
4.
pszihoapu
uwe boll szintu magassagokban fog repdesni ez a remekmu!
1.
1.
Ha Ron Pearlman játszik benne, akkor tuti jó film lesz :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...