Elérhető az Insomnia: The Ark

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 29.
  • Videó
Link másolása
A Studio Mono nem kapkodta el a dieselpunk RPG-je fejlesztését, kilenc évig kotlott rajta, miközben egy sikeres Kickstarter-kampányt is levezényelt. De a várakozásnak vége, végre a boltokban az Insomnia: The Ark.

Az Insomnia: The Ark egy régivonalas RPG, az orosz fejlesztőt olyan híres frencsájzok ihlették, mint a Mass Effect, a BioShock vagy éppen a Fallout. A játék egy hatalmas űrállomáson játszódik, a történet szerint az Object 6 nevű létesítmény egy 400 évig tartó űrutazáson vesz részt: az emberiség egy új bolygó felé tart.

Karakterünk egy ritka betegségben, álmatlanságban szenved (innen a cím), s ezért furcsán észleli a valóságot. Az emberek különféle frakciókba tömörültek az Object 6-on, az ellentétek csaknem polgárháborúhoz vezetnek. Persze rajtunk áll, mi lesz a konfliktus végeredménye.

A játék nem lineáris kampányt kínál, úgy teljesítjük a küldetéseket, ahogy nekünk tetszik, mi választjuk meg a barátainkat. Némi túlélőelem is került az Insomniába, szomjúságunkat, éhségünket is csillapítanunk kell.

Az anyag már elérhető a Steamen, csekkold a launch trailert:

2.
2.
Fata Morgana
Kár, hogy nem jön konzolokra ez a játék, pedig nagyon ütősnek néz ki.
1.
1.
crytek
Kickstarter kezdete óta figyelemmel követem. Remek lett ,várom ezerrel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...