InSomnia MAC, PC

Dieselpunk sci-fi RPG, mely egy gigantikus űrállomáson játszódik.
1538208000

Elérhető az Insomnia: The Ark

A Studio Mono nem kapkodta el a dieselpunk RPG-je fejlesztését, kilenc évig kotlott rajta, miközben egy sikeres Kickstarter-kampányt is levezényelt. De a várakozásnak vége, végre a boltokban az Insomnia: The Ark.
1536217236

A hónap végén érkezik az Insomnia: The Ark

A Studio Mono csapata bejelentette, hogy a dieselpunk RPG-jük szeptember végén landol a Steamen. Több mint 60 órányi tartalmat kapunk, a játékban egy hatalmas űrmetropoliszt fedezhetünk fel.
1533571251

Ezt tudja az Insomnia: The Ark

Az orosz Studio Mono már kilenc éve kalapálja serényen az Insomnia: The Arkot, amelyben egy hatalmas űrmetropoliszt járhatunk be, ahol egy elfeledett civilizáció után kutatunk és egy háborúba csöppenünk bele.
1526716808

Újra előkerült az Insomnia: The Ark

A Studio Mono retrofuturisztikus, dieselpunk szerepjátékáról már négy éve írtunk egy bétatesztet - a srácok nem kapkodták el a fejlesztést. A hatalmas, szabadon bejárható űrállomáson játszódó produktum talán még idén befut.
1407518602

InSomnia bétateszt és előzetes

Egy négyszáz éve úton lévő űrhajón ébredsz, amely a háború sújtotta noman civilizáció új otthona felé tart. A rejtélyes küldetés sikere vagy bukása pedig egyedül a te kezedben van... De nem mindenki osztozik a te céljaidban.