Megvan a PlayStation Awards 2018 dátuma

  • Írta: szlav
  • 2018. október 1.
  • Rendezvény
Link másolása
Idén ismét megrendezésre kerül Japánban a PlayStation Awards. A 24 éves múltra visszatekintő díjátadó több kategóriában értékeli majd a Sony konzolján megjelent játékokat.

Az eredeti PlayStation 1994-es megjelenése óta tradíció, hogy a Sony egy évértékelő díjátadó keretei közt megnevezi a konzol legnépszerűbb játékait. Nincs ez idén sem másképp, így december 3-án Tokióban megrendezésre kerül a huszonnegyedik PlayStation Awards.

A YouTube-on élőben is követhető esemény arany, illetve platina díjazással jutalmazza azokat a címeket, amelyekből Japánban és Ázsia többi területén 500 ezer, illetve 1 millió példányt sikerült értékesíteni. Külön elismerésben részesül majd a három legnépszerűbb PlayStation Network-játék is, valamint saját kategóriát kapnak a független fejlesztések és a VR-címek. A végső kategória a User's Choice Award nevet viseli, itt pedig a közönség dönthet a legnagyszerűbb címekről. Ez utóbbira már megkezdődött a szavazás, a részvételhez azonban egy japán PSN-fiókra van szükségünk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...