Esik a PS4 Pro ára Japánban

  • Írta: szlav
  • 2018. október 1.
  • Biznisz
Link másolása
A Sony Interactive Entertainment közleménye szerint a szigetország játékosai hamarosan olcsóbban juthatnak hozzá a PlayStation 4 Próhoz. Emellett ismét kapható lesz a Glacier White kiadás is.

Október 12-től kezdődően körülbelül 9 százalékkal olcsóbb lesz a PlayStation 4 Pro Japánban, jelentette be a minap a Sony Interactive Entertainment. Az 1 TB-os konzol ára 44 980 jenről 39 980 jenre esik majd (ez körülbelül 12 ezer forintos árzuhanást jelent). Ezt követi a Kingdom Hearts III Limited Edition PS4 Pro konzol ajánlott ára is, amely így 53 780 jen helyett 48 780 jenbe fog kerülni.

Ugyan valószínű, hogy az olvasóink közt keveseket érintenek közvetlenül a japán piaci árak, a hír mégis jelentős lehet, hiszen nem kizárt, hogy a későbbiekben ennek mintáján csökkenhet a PS4 Pro ára Európában is. Efelől egyelőre azonban nincs hír a Sony részéről, így ez jelenleg legfeljebb csupán spekuláció.

Érdemes továbbá megemlíteni, hogy ismét piacra kerül PlayStation 4 Pro - Glacier White edition is. A fent látható fehérben pompázó gép idén márciusban jelent meg limitált példányszámban, a japán vállalat a továbbiakban azonban a sztenderd fekete kiadás mellett ezt is állandó termékként kívánja a jövőben árusítani.

26.
26.
Back2U
#22: https://youtu.be/JAJ6XmataK8

"Durván fostalicska ez az Xbox One X" :)
23.
23.
Back2U
#22: Hát akkor inkább PC :) ott olyan hűtőt veszel amilyet akarsz olyan pasztát amilyet akarsz :))
22.
22.
frankdelgado
Durvàn fostalicska ez a ps pro :). Az exek miatt max egy slimet vennék, az kb. rendben can. De pasztàzàs, meg miegymàs..mi cigànysàg màr....
18.
18.
ikaralyos01
#17: Semmiféle rásülés nem volt nálam első napos gépen és két hete csináltam. Szerintem ez marhaság Soha nem láttam még semmilyen forrósodó alkatrészre rásülve bordát. (műszerész vok.) Ettől függetlenül hozzáértés nélkül én sem javaslom senkinek a műveletet.
17.
17.
#13: Ez egy viszonylag uj gepnel megoldhato.
De ps-ekkel foglalkozotol tudom hajlamos rasulni a borda ugy, hogy ha megprobalod lekapni letepheted az apu-t is a laprol.
Meg a sony se meri javitani (itt) hanem uj gepet adnak ilyenkor.
13.
13.
ikaralyos01
#11: Szia, az én pro-m is használhatatlanul hangos volt főleg újabb játékoknál pl. GOW. Szétszedtem, és jó ha a proci felületének 70%-án volt paszta. Vettem rá egy nagyon brutál hővezető pasztát aminek az eredménye egy nagyon csendes pro. Nem vicc, ennyi volt a gond, a különbség óriási. Szerintem a hitvány paszta és a tömeggyártásban gyakran előforduló hanyag felhordás az oka a hangos gépeknek.
10.
10.
#8: És?
Egy hónap múlva eladod 5 rugúval drágaábban őket, de így is jóval olcsóbban mint máshol.
Ingyen volt a sajátod. :)
8.
8.
RangerFox
#7: 25 db személyes átvételnél. SOk sikert
7.
7.
h.jozsa
#1: Csak szólok az alza.hu most lessz leárazás ps4 re.....50% os!
1.
1.
user101
Helyes, menjen csak lefelé ! Karácsonyra akarok a "gyereknek" a PC mellé egy Slim-et venni, szóval minden discount-nak örülök! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...