New World - bámulatosan néz ki az Amazon MMO-ja

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 1.
  • Képek
Link másolása
A webáruház pár éve már a játékkiadásban is érdekelt. A cég következő nagy dobása a New World névre keresztelt MMO lesz, amelyben egy új kontinenst fedezhetünk fel, építkezhetünk és harcolhatunk. A látvány bizony pazar.

Az Amazon Game Studios két éve jelentette be a New Worldöt, mint a cég első online szerepjátékát. A fantasy MMO-ban egy frissen felfedezett kontinenst járhatunk be karakterünkkel, a játékosok egymással kooperálva húzhatnak fel különféle struktúrákat, kastélyokat és mindent mást. A harc a területfoglalásért zajlik, az értékes termőföldekért nem kevés vért kell kiontanunk.

Természetesen a világban vadállatok és szörnyek is lesnek ránk, valamint különféle küldetéseket is elvállalhatunk. A játék kihasználja a cég saját felhőszolgáltatását, az AWS-t, így több ezer játékos kalandozhat ugyanabban a világban.

Az Amazon egyelőre szűkmarkúan méri a látnivalókat, most is csak egy csokornyi screenshotot kaptunk. A játék a CryEngine-alapokon nyugvó Lumberyard Engine-t használja, és bizony piszok látványos lesz.

Az MMO jelenleg zárt alfastátuszban van, a stúdió folyamatosan toboroz új embereket a teszteléshez - ha felkeltettük az érdeklődésedet, regisztrálj a hivatalos honlapon keresztül!

A PC-re készülő New World 2020-nál korábban nemigen látja meg a napvilágot.

2.
2.
Lorthirash
#1: Én kifejezetten örülök neki jó lenne az mmo-k 2. "forradalmát" is megélni , én visszasírom azt amikor sorra jöttek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...