Tízéves a GOG, szavazz az ingyenes játékra!

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 2.
  • Akció
Link másolása
A digitális áruház idén ünnepli tizedik születésnapját. Az ajándékot persze mi kapjuk, október 4-ig kell megszavaznunk, hogy melyik játékot fogadnánk el ingyen a Firewatch, a Shadow Warrior 2 és a Superhot közül. Siessetek!

A DRM-mentes játékokat kínáló áruház idén már a tizedik évét tapossa, ennek örömére a GOG ingyenes játékot ajánlj fel minden felhasználónak. Csak a rajongóktól függ, hogy melyiket. Az akciót gyorsan lezavarják a lengyelek, úgyhogy nem árt sietni!

Október 4-ig kell ellátogatnod ide, ahol eldöntheted, hogy az átlagon felülni narratívával operáló Firewatchra, a régivonalas akciót kínáló Shadow Warrior 2-re, vagy az időlassításos lövöldére, a Superhotra fáj-e a fogad.

A szavazatokat október 4-én összesíti a GOG, és a nyertes játékot is aznap tölthetitek le. Az áruház történetéről egyébként a fenti linken egy remek összefoglalót is olvashatsz.

Boldog szülinapot, GOG!

12.
12.
Ooorky
Jobb lett volna, ha mindenki egyénileg választhatta volna meg, hogy mit kér. Mert ugye vannak olyanok is akik néha vásárolnak ezt-azt náluk...
11.
11.
Obiwan HUN
*szavaztam

Edit plz... :(
10.
10.
Obiwan HUN
#9: Nem, valoban nem volt varatlan! Bar en a Firewatchra szavasztam, hianyzik a gog gyujtemenyembol, szeretem. :)
9.
9.
Heldengeist
#8: Nem volt váratlan. Két indie-vel dobták össze egy versenybe, amiből az egyik egy sétaszimulátor, a másik meg egy gimmick játék. Ilyen alapon akár hagyhatták volna a szavazósdit és adhatták volna egyből ingyen.
8.
8.
Obiwan HUN
Nyert a Shadow Warrior 2! ;)
5.
5.
hedzsooo
Ejj, éppen rá is lestem, h van már ott is 247 játékom, nem is csoda h már ritkábban veszek játékot, pláne első napos vétellel, már így is +1 élet kellene minimum, hogy mindet min. 1x tisztességesen végig tudjam játszani! XD :D
4.
4.
Drazhar
Nem semmi, hogy a SW2-őt adják :O Meglepne, ha nem az nyerne.
2.
2.
Stranger
Kapott a Shadow Warrior 2 egy szavazatot. Jónak tűnik és még kooperatív kampány is van. O:
1.
1.
zozo76hun
Nem mintha erintene (nem foglalkozom pc-vel), de akkor mar Firewatch!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...