A Bigben megvette a V-Rally 4 fejlesztőjét

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 4.
  • Biznisz
Link másolása
A brit kiadó felvásárlós kedvében van egy ideje: miután övé lett idén a Cyanide és az Eko Software, a minap a V-Rally 4 és a WRC 7 fejlesztőjét, a Kylotonn Racinget vásárolta fel. A pontos árat nem ismerjük.

A Bigben Interactive már a Call of Cthulhut jegyző Cyanide-ot, valamint a How to Survive-ról és a Warhammer: Chaosbane-ről elhíresült Eko Software-t is magáévá tette, most pedig egy harmadik stúdiót vásárolt fel. Az érintett a párizsi székhelyű Kylotonn Racing, amely leginkább olyan középszerű versenyjátékokat rakott össze, mint a V-Rally 4, a FlatOut 4: Total Insanity és a WRC 7.

A csapat száz főt foglalkoztat, és van irodájuk Lyonban is. Az akvizíció után is maradnak a versenyjátékoknál PC-n, Xbox One-on, PS4-en és Switchen. Noha a részvények a brit kiadónál landoltak, a stúdió irányítását továbbra is az alapító, Roman Vincent végzi.

Bizonyos autonómiát is élvez a csapat, azaz a Bigben nem nagyon szól bele a készülő projektjeibe, noha nem titkoltan azt szeretné, hogy a versenyjátékok műfajában tovább tudjon fejlődni a csoport.

6.
6.
semike
#5: Egy szép naaaagy tőmondat. Se irasjel, nagybetű, semmi....:)
5.
5.
Back2U
#4: Istenem.. én értem mit akarsz de szégyen a helyesírásod. Egy ötödikes szebben ír.

De szard le, végülis csak az anyanyelved.
4.
4.
Falcon
Ha ezt nem tudod elolvasni esetleg értelmezni neked kellene egy ötödikes nyelvtan konyvet venni vagy agyat növeszteni esetleg de az utóbbit javaslom;)
3.
3.
Back2U
#2: Először vegyél egy ötödikes nyelvtankönyvet és olvass el néhány verset
2.
2.
Falcon
wrc 7 hez kepest ujra 4 év visszalepés grafikailag és ki akar egy icipici kör pályán körözgetni mint 15 perces szakaszokat menni a wrc7 ben ugyhogy ezektől soha semmit nem veszek meg csak ha ujra hajlandók lesznek kiadni egy uj wrc és még el sem tudom adni a v rallyt ammi a legjobban idegesit mert senkinek nem kell (xbox)
1.
1.
Őrnagy
Szerintem a V-RALLY 4 kiemelkedik a középszerű játékok közül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...