Shadow of the Tomb Raider - ilyen lesz az első DLC

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A Square Enix bejelentette a Shadow of the Tomb Raider első DLC-jét, a The Forge-ot, amely része a szezonbérletnek, de a rajongók külön is megvásárolhatják. Kuwaq Yaku titkait fejtjük meg Larával.

Ahogy azt a kiadó megígérte, a Shadow of the Tomb Raider premierjét követően minden hónapban egy-egy Challenge Tombot kapnak a 30 dolláros szezonbérlet tulajdonosai. Az első DLC The Forge címen fut és november 13-án érkezik mindhárom platformra. Ha külön vennéd meg, akkor 5 dollárodba fáj.

A kiegészítőben Lara egy lávával elárasztott sírba látogat, amely a Bukott istenek kohója néven ismert. Itt derül fény Kuwaq Yaku elfeledett titkaira és egy barát ősi hagyatékára is. A Challenge Tombot egyedül vagy kooperatív módban is végigjátszhatjuk, és persze a jutalom sem marad el: egy Grenadier-képességet, egy vadiúj öltözetet, valamint az Umbrage 3-80 fegyvert zsebelhetjük be.

A The Forge lesz az első csomag a sorban, amit további hat követ majd, így márciusig tutira el leszünk látva friss tartalmakkal.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...