Megvan a Left Alive nyugati dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 10.
  • Megjelenés
Link másolása
A Square Enix végre elárulta, mikor érkezik hozzánk a Front Mission mellékágaként is értelmezhető Left Alive. Emellett a Day One- és a gyűjtői kiadás tartalmáról is lehullt a lepel, de két új előzetes is érkezett.

A Left Alive egy túlélésre kihegyezett akciójáték, amelynek a története is érdekes. Egy olyan jövőt mutat be a játék, ahol a politikai hatalmat a gazdasági blokk uralja, az emberiség pedig rosszul használja fel a technológiát. Mi egy olyan helyzetbe csöppenünk, amikor egy fölényben lévő hatalom megszállja az országunkat, amit foggal-körömmel meg kell védenünk.

A Square Enix elárulta, hogy az anyag március 5-én érkezik Európába PC-re és PlayStation 4-re - nem sokkal a japán premier után.

Ha az alapjáték nem lenne elég, választhatjuk a 60 dolláros Day One Editiont is, amely az Ammo Pack, a Light Body Armor, a Recovery Pack, a Klyuch Weapon és a Grenade Pack DLC-ket is tartalmazza.

A legdurvább Mech Edition 160 dollárt kóstál, és kizárólag a Square Enix online boltjában vásárolható meg. A Day One-kiadás mellett a Survival Pack is miénk lesz, ha a gyűjtői csomag mellett döntünk, de a pakk éke egy Volk-akciófigura. A mech kezeit és fegyvereit lecserélhetjük.

Mindezek mellé egy 80 oldalas művészeti album is dukál, amit lapozgatva Yoji Shinkawa és Takayuki Yanase mech-terveiben gyönyörködhetünk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...