HWSW: Mérsékelt újításokkal jön a Pixel 3

  • Írta: Shifty
  • 2018. október 10.
  • Hardver
Link másolása
Tegnap a Google is megtartotta éves hardverbemutatóját, ahol a Google okostelefonjai mellett Chrome OS-es tabletet és okoskijelzőt is bemutattak, továbbá a Chromecast is frissült.

Menetrend szerint lezajlott a Google őszi hardveres eseménye, amelyen a várakozásoknak, illetve a szokottnál is nagyobb mennyiségű kiszivárgott információnak megfelelően bemutatkoztak a harmadik generációs Pixel-telefonok, valamint a vállalat első Chrome OS-es táblagépéről is lehullt a lepel. A rendezvényen emellett a Google-nek az Amazon őszi otthoni hardverdömpingjére is volt válasza, sőt fű alatt még a népszerű Chromecastot is frissítette, igaz, ez utóbbi modellre egyáltalán nem szánt időt a színpadon.

A bejelentések közül a legtöbben valószínűleg a telefonokat várták, noha nem igazán volt olyan részlet, ami az elmúlt hetekben ne látott volna napvilágot a Pixel 3 és a Pixel 3 XL kapcsán. Ahogy lenni szokott, a kisebb és nagyobb modell jelentősen eltérő dizájnnal érkezik - amelyek közül egyik sem hat különösebben modernnek. Annak ellenére hogy "Az" androidos zászlóvivőről van szó, a Pixel 3 alul-felül vaskos kávái első blikkre inkább 2-3 évvel ezelőtti modelleket idéznek, a Pixel 3 XL tetején pedig minden idők legmagasabb notch bevágása éktelenkedik, amely szinte kétszer annyira belelóg a kijelzőbe, mint a hasonló dizájnelemmel operáló idei csúcsmodellek esetében. Emellett a vaskos alsó perem is megmaradt a telefonon. Ami a hátlapot illeti, az eddig megszokott fém borítást mára a Google is üveglapra cserélte, noha a Pixelek védjegyének számító matt alsó rész és fényes felső sáv továbbra is megmaradt a telefonokon. Bár emiatt a telefon kevésbé strapabíró mint a korábbi években, cserébe végre a vezeték nélküli töltést is támogatja.

Ha érdekelnek a további részletek, olvasd el a teljes cikket a HWSW-n!

1.
1.
ollie92
Szánalmas és túlárazott. Az a notch rajta, hogy a picsába néz ki ?! Az egész telefon egy apple paródia, akksi kapacitás is egy vicc, hót ziher, hogy a >3000MAh akksi nem bírja egy napig.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...