Csak 2021-ben jöhet a Flash?

  • Írta: Shifty
  • 2018. október 16.
  • Cooltúra
Link másolása
Ugyan pontos dátummal sosem rendelkezett a különálló Flash-film, de a Variety értesülései szerint még mindig akadnak problémák a projekt körül, így a forgatás csak valamikor 2019 végén indulhat el, a premierre pedig 2021-ig várnunk kell.

A Warner Bros. még az Igazság Ligájának fiaskója előtt erősítette meg, hogy a csapat tagjaival alapvetően különálló filmekben szeretnének majd igazán foglalkozni. Wonder Woman ugye kapott már egy saját kalandot, Aquaman eredettörténetével pedig most decemberben ismerkedhetnek meg a rajongók. Korábban úgy tűnt, a következő karakter Flash lehet majd, de a már eddig is problémáktól hemzsegő projekt csak nem akar összeállni.

A Variety ugyanis arról számolt be, hogy eredetileg jövő márciusban kezdődtek volna meg a forgatási munkálatok, de a film forgatókönyvével még mindig nem elégedett a stúdió, így azt folyamatosan finomhangolják, ráadásul a Warner Bros. fejesei úgy látják, nem is készülnek el időben a javított változattal. Ez csak azért probléma, mert a Flasht alakító Ezra Miller egy másik Warner Bros.-projektben, a Harry Potter-mellékágban, a Legendás állatok és megfigyelésükben is szerepel, aminek a harmadik részét júliusban kezdik el forgatni. Ez pedig egyeztetési problémákhoz fog vezetni, vagyis a Flash forgatása 2019 végénél előbb nem indul el, így a bemutatóra 2021 környékén kerülhet csak sor.

Persze a stúdiónak addig is bőven lesznek szuperhősfilmjei, hiszen decemberben jön az Aquaman, jövőre bemutatkozik a Wonder Woman folytatása, illetve már készülőben van egy új Joker-film Joaquin Phoenixszel, és az Öngyilkos osztag következő része is halad, amit ráadásul James Gunn ír és talán rendez is. Hogy közben mi lesz Supermannel és Batmannel? Jó kérdés, a Warner ugyanis jó eséllyel Ben Afflecktől és Henry Cavilltől is megválik.

7.
7.
medson
#5: Szerintem rendben van a sorozat, a cgi az budget kategória de elmegy.
6.
6.
godach
#3: Szerintem te összekevered azt a filmet Captain Marvellel. Az nem WW2. És nem is DC hanem Marwel de lehet én néztem be valamit :)
5.
5.
Firsttime
#1: Mintha a sorozat olyan nagyon király lenne. Igazából nagyon zs... Első évad szódával....
4.
4.
A Kritikus
2021-ben? addigra kétszer lecserélik a színészt
3.
3.
ARTURUS22
Egyet értek rakott kruplival. Meg ez az egész nagoyn gagyi, baneflek meglepöen jol játszotta bamant, saját filmröl meg rendezésröl volt szó erre off, jared léto is mekkora joker lesz erre egy film után off az alap szuperment is kirakják, az egyetlen türhetö film a ww2 az meg a 80 évekiben játszodik mikkor kb 4 szer mondták el 3 filmben hogy ö az első rész után 100 pihent....
1.
1.
Rakottkrumpli
A sorozat után nagyon gagyi volt a filmbéli flash. Nagyon szeretem a karaktert, de annyira nem vagyok erre a fajta flash-re kíváncsi, hogy az se zavarna, ha el sem készül ez a film...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...