Elindult a Discord játékboltja

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 17.
  • Hír
Link másolása
A népszerű csevegőszolgáltatás is saját játékboltot indított Discord Store néven, amely már minden felhasználó előtt kitárta a kapuit. Ideiglenes exkluzivitásokra lehet számítani az egyelőre bétafázisban leledző rendszerben.

Ahogy arról beszámoltunk, a feltörekvő csevegőplatform megirigyelte a Steam, az Origin és a Uplay sikerét, így saját játékboltot indított. A Discord Store bétája már mindenki számára elérhető a világ minden táján.

Ezen felül a prémium előfizetők, tehát a Nitro-tagok, olyan játékkönyvtárhoz férhetnek hozzá, amely több mint 60 címet tartalmaz.

Sokkal érdekesebb viszont a First on Discord kezdeményezés, amely lényegében 30 napos exkluzivitást jelent az alábbi címek esetében: Last Year: The Nightmare, Sinner: Sacrifice for Redemption és a King of the Hat. A játékok csak ezután kerülnek fel más digitális boltok kínálatába.

A Discord egy univerzális könyvtárral is szeretné megkönnyíteni a játékosok életét. A felhasználók minden olyan játékot megtalálhatnak, és elindíthatnak egyetlen kattintással, amivel korábban játszottak - függetlenül attól, hogy hol vásárolták.

6.
6.
#5: Igen es aztan mas cegek is "peldat vesznek" es veszel egy 500-as ssd-t amire felteszed az os-t meg ezt a sok otvar klienst es tele is lesz.
Hura!
Jobb otletem van!
Legyen minden szajbavagott jateknak sajat kliense!
5.
5.
Azt sem árt megemlíteni, hogy nem csak ismeretlen indie játékokat tarmalmaz az az előfizetés.

Shadow Tactics: Blades of the Shogun, Darksiders 1 és 2, Soma, Pyschonauts, Metro Last Light, Wasteland 2, Guacamelee, Brütal Legend, Faster Than Light, Super Meat Boy, System Shock 1 és 2, This War of Mine, Tooth &Tail, Abzú, Inside, Limbo, Torchlight vagy épp a Trine trilógia ott figyel a 60 játék között, és a lista bővülni fog.

Ez havi 10 dollárba fáj, szerintem idővel fel tudja venni a versenyt a Humble Monthly-val, ha tényleg nagy lesz a választék.
3.
3.
gomba56
A video nagyon jól sikerült. De a drog rossz! Értem?
2.
2.
Mondjuk az igazi gaz az, hogy a steam mellet pl. mennie kell a uplay-nek ha ubi jatek fut, hiaba a steamen vetted.
1.
1.
Szuper.
Annyira hianyzott mint seggunkre a koc.
steam
origin
uplay
gog
epic
blizzard
ms store
discord
stb..
Nagyon nem artana mar egy, olyan kliens ami mindet tudja.
Felulre fulek aztan valtogathatsz melyiket akarod eppen latni.
Valami vallalkozo kedvu orosz nekiugorhatna mert ez katasztrofa.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...