Halloweenkor érkezik a vágatlan Agony

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 17.
  • Megjelenés
Link másolása
A Madmind Studio szép csendben fellőtte a Steamre az Agony Unrated adatlapját, így már tudjuk, hogy a tavasszal megjelent horrorjáték cenzúrázatlan verziója október 31-én élesedik. Csak bírjátok gyomorral!

Nem elég, hogy roppant középszerűre sikeredett az Agony, a fejlesztők több gyomorforgató és megbotránkoztató jelenetet is kiollóztak belőle, de a Madmind elhatározta, hogy valamilyen módon mindenképp kiadja a cenzúrázatlan változatot PC-re.

Eredetileg egy patch formájában kaptuk volna meg az Unrated-verziót, majd később önállóan futtatható címben gondolkoztak a fejlesztők. Egyikből sem lett semmi, júniusban a készítők finanszírozási problémákra (egy kiadó sem állt volna mögé) lelőtték a standalone verziót.

Most viszont fordult a kocka, felkerült a Steamre az Agony Unrated adatlapja - október 31-i megjelenéssel. Az anyag ingyenes lesz az alapjáték tulajdonosai számára.

Ami a tartalmat illeti, a horrorjátékot új hangokkal, erotikus animációkkal, nagy felbontású textúrákkal és karaktermodellekkel vértezik fel, és persze minden olyan jelenet benne lesz, amibe beletört anno a cenzorok bicskája. Az Agony mód további tartalmakkal bővül (a The Forest helyszínnel és a Baphomettel vívott bossharccal), míg a Succubus mód már a játék elején elérhetővé válik - extra animációkkal megspékelve.

2.
2.
Juha
Eléggé agonizálhat a stúdióban mindenki...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...