For Honor - elstartolt a Marching Fire

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 17.
  • Letöltés
Link másolása
A Marching Fire a For Honor legnagyobb frissítése a megjelenés óta, nem csupán a vadiúj hősöknek és játékmódoknak örülhetünk, grafikailag is megújult a multira kihegyezett kardozós anyag. Most érdemes visszatérni.

A ma élesedő Marching Fire frissítésben helyet kap az új Wu Lin-frakció - köztük négy játszható hőssel -, de kapunk új játékmódokat és teljes grafikai felújítást is. Nagyszabású update-ről van szó, amely teljesen ingyenes a For Honor tulajdonosai számára - igen, még a kínai harcosok is azonnal elérhetőek.

Az Arcade mód egyfajta PvE, amit egyedül és barátainkkal vállvetve is tolhatunk. Lényegében a multis küzdelmeket szimulálhatjuk vele, illetve karakterünk reputációját is kényelmesen növelhetjük. Itt az idő új hőst indítani!

Azért a PvP sem marad parlagon, a Breach módban egy vár megvédése vagy ostromlása lesz a becses feladatunk.

Ami a látvány változásait illeti, javult a textúrák minősége, valamint áttervezték a bevilágítási rendszert is. Ezen kívül javult a HUD, és a voice chat minősége is.

A For Honor nemrégiben érte el a 15 milliós játékosbázist.

8.
8.
Lorthirash
#7: Igen megölni a másikat de a harcstílus teljesen más.
7.
7.
BullDogh
#6: #6 Csak az a baj hogy pont a pve érdekelt volna :D Nekem annyira mind1 hogy néz ki a karakter, meg hány van belőle, mind ugyan arra való :D Hát lényegtelen. Eddig is megvoltam enélkül a gém nélkül :)
6.
6.
biohazard rex
#5: A karaktereket 2 hét múlva lehet megvenni játékbeli valutáért. A PVE módért valóban fizetni kell, de a breach ingyé van :D
5.
5.
BullDogh
Rohadtul nem ingyenes ez az ingyenes dlc :D Most feltoltam a gammát h kipróbáljam, fel is tette a pecst, de 8990 Ftot kér h játszani lehessen vele... Ennyit az ingyenességről.
4.
4.
shatterhand
#3: Grafikai tuningrol is volt hir korabban. E3on mutattak is peldakat.
3.
3.
elgeri
#2: Na jó, most végigolvastam rendesen a cikket.
Eddig azt hittem, hogy ez egy fizetős tartalom, és hogy csak új játékmódokat és hősöket hoz... nem pedig teljes grafikát érintő változtatásokat is. Remélem azért nem lesz csúnyább Xbox One X-en.
2.
2.
elgeri
Megjelent és mérges is vagyok rá!
Én is csak a sima, ingyenes (GWG) verzióval játszom XBOX-on. Erre emiatt a frissítés miatt nekem is elkezd letölteni 25 GB-ot, pedig meg sem vettem , és nem is lesz elérhető nekem :( A lassú netem miatt ilyenkor meg 1-2 napig játszani se tudok vele :(
1.
1.
FrankBlack
Nemrég ingyen osztogatták a steam-en a játékot, akkor beszereztem, bár én multit, pvp-t soha nem tolok egy játékkal sem. De most ez az Arcade mód lehet hogy jó móka lesz. Kipróbálom :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...