For Honor - túl a 15 millión

  • Írta: sirdani
  • 2018. október 11.
  • Letöltés
Ugyan már összejött a hatalmas játékosbázis, ám a Ubisoft még nem húzza be a féket; október 16-án érkezik a Marching Fire kiegészítő, melyet rengeteg ingyenesen elérhető új tartalom fog kísérni.

Ugyan a Starter Edition bevezetésével, illetve a napokig tartó 100 százalékos akcióval nyilván hatalmasat ugrott a For Honor játékosainak a száma, ám a napokban elért 15 milliós játékostábor még így is egy igazán szép eredmény a játéktól.

Ráadásul az új frissítések és kiegészítőnek köszönhetően mindez még tovább nőhet! Alig egy hét múlva ugyanis érkezik a Marching Fire kiegészítő, melyről bővebben az alábbi cikkünkben írtunk. Ami viszont igazán jó hír, hogy akik nem veszik meg a kiegészítőt, azok számára is elérhető lesz majd az új, Breach nevű játékmód, a jócskán módosított grafika, a frissített felhasználói felület és az új párbeszédrendszer. Ahogyan az lenni szokott, a kiegészítő időleges exkluzivitásának lejárta után mindenki hozzáférhet majd a Wu Lin frakció négy új harcosához is.

A Ubisoft közleménye szerint egyébként a játék 2017-es megjelenése óta a Marching Fire a legnagyobb kiegészítő, hiszen a teljesen új népcsoport mellett a játék szinte minden szegletébe számtalan újdonságot hoz. Amennyiben a változtatások legapróbb részleteibe menő listára lennétek kíváncsiak, úgy azt a kiadó hivatalos honlapján találhatjátok meg.

8.
pecek
Amikor még egy előfizetés mellé nemrég ingyen adták, el is gondolkoztam rajta, hogy na most kipróbálom. Előtte mondom felcsapom a player countot, hogy megéri-e leszedni, még ha ingyen is van. Mit látok? Azt hogy tolja átlagban kb. 1-2 ezer ember, hát mondom akkor ezt hanyagolom is.
Augusztusban volt náluk egy ugrás amivel átlagban 15 ezer játékos megdobta az aktivitást, de az is azóta csökken havonta ilyen 5-6 ezer playerrel és máris ott vagyunk megint, hogy a kutya se játszik vele.
Tök jó szám ez a 15 millió példány, de az hogy ha azt nézzük hogy a 15 millióból átlagban tolja pár ezer ember, az nem valami eget rengető arány.
7.
szinkron
Nem csoda, ha ingyen adják. Nekem is ingyen van meg.
6.
madSci
#4: Még az eladott példányokra sem, mert kifejezetten gyengén fogyott a cucc.
Ez a játékba regelt accountok száma. Mindenki ezt közli, mert ez a leglátványosabb szám, csak köze nincs az eladásokhoz (főleg úgy, hogy ingyen is le lehetett szedni egyidőben).
5.
EeRrTt
Volt már ingyen is, gondolom akkor is sokan megszerezték
4.
Lorthirash
#3: Ez az eladott pédányokra vonatkozik nem az aktiv játékosokra, biztos lehetsz benne hogy wownak több aktív játékosa van.
3.
manderel
#1: Hogy egy mindenki által ismert példát hozzak, a WoW játékosbázisa már jócskán 10 millió alatt van. Szóval ez a 15 millió sok, még ha a példám azért nem is a legjobb, összehasonlítás szempontjából.
2.
Hunszi
#1: Nem sok...hamar összegyűl, mivel 5-10 euróért dobálják már néha a játékot.
1.
Darksiders84
Nem sok ez egy kicsit? Mondjuk fogalmam sincs mennyien játszhatnak egy kimondottan multis játékkal mivel eddig én elzárkoztam nem multiztam egyáltalán nehogy elkapjon a gépszíj aztán még én is COD őrültként mást nem is nyomnék. Viszont tényleg COD múltival mennyien játszhatnak vajon?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...