Idén folytatódik The Walking Dead utolsó évada?

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 18.
  • Hír
Link másolása
A Skybound Games illetékesétől kérdezhettek a rajongók a legutóbbi Reddit AMA keretében, természetesen a fő téma a The Walking Dead: The Final Season sorsa volt. Ha van egy kis szerencsénk, még idén napvilágot lát a harmadik epizód.

Mint ismert, a haldokló Telltale-től a Skybound Games vette át a The Walking Dead: The Final Season fejlesztését. Nincs okunk panaszkodni, hiszen az eredeti fejlesztők közül már többen is az új stúdiónál húzzák az igát, és az eredeti elképzelések szerint folytatódhat a lezárás.

A Skybound Games vezérigazgatója, Ian Howe tegnap készséggel válaszolgatott a rajongók kérdéseire a Redditen. A legtöbb hozzászólás a harmadik epizód megjelenési dátumát firtatta. Howe szerint a folyamatban lévő jogi ügyek miatt a fejlesztés egyelőre megtorpant, de az úriember abban reménykedik, hogy gyorsan leküzdik az akadályokat és belevethetik magukat a tényleges fejlesztésbe.

Az Episode 3 munkálatait eléggé előrehaladott állapotban hagyta abba a Telltale, így lényegében a végső finomítások vannak hátra. Howe abban reménykedik, hogy még az év vége előtt megjelenhet a folytatás, hiszen a rajongók is erre számítanak. Ami a maradék munkát illeti, az Episode 4 még csak előkészületi fázisban volt, így arra még várni kell.

A Skybound illetékese szerint már kapcsolatba léptek a korábbi Telltale-alkalmazottakkal, szám szerint 40 fővel, akik már izgatottan várják, hogy újra dolgozhassanak. Howe úgy látja, hogy csak az eredeti fejlesztők közreműködésével fejeződhet be a The Walking Dead. Ennek ellenére vannak olyan kirúgott alkalmazottak, akik teljesen új munkát keresnek, ami érthető. Nehezíti a dolgot, hogy a Telltale főhadiszállása San Franciscóban volt, míg a Skybound srácai Los Angelesben vannak. Az átvett dolgozók elhelyezését is meg kell oldaniuk.

Az évad már megjelent epizódjai talán még októberben visszatérhetnek a digitális boltokba.

Sok sikert kívánunk nekik!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...