Rocket League - 2019-től él a teljes cross-play

  • Írta: sirdani
  • 2018. október 18.
  • Hír
Link másolása
Ugyan limitált formában már együtt játszhattak a PC-sek a konzolosokkal, ám a PlayStation 4-ről érkezőknek még nem volt lehetőségük Switch- és Xbox One-tulajdonos barátaikkal együtt focizni. 2019-ben azonban mindez megváltozik.

A Sony múlthavi pálfordulása óta mostanra már biztos, hogy a Psyonix megvalósítja az utópiát, ahol minden játékos platformtól függetlenül együtt szórakozhat, érkezzen akár PC-ről, PS4-ről, Xbox One-ról vagy Nintendo Switchről. Noha az eredeti tervekhez képest némi késéssel kell számolnunk, ám 2019-ben már biztosan beköszönt a konzolok közti béke aranykora.

A fejlesztők nyilatkozatukban megemlítették, hogy „hihetetlenül keményen dolgozunk azon, hogy a funkció olyan intuitív, stabil és tökéletesre csiszolt legyen, amennyire csak lehet, mire kiadjuk a nagyvilág számára. Tudjuk, hogy a várakozás sokak számára frusztráló volt, és a továbbiakban is köszönjük a türelmet, míg a cross-platform támogatáson dolgozunk.”

A késés oka egyébként a RocketID-rendszer, melyet minden platformon egységessé szeretnének tenni, ám ehhez további engedélyekre, illetve erőfeszítésekre van szükségük. Azoknak, akik már alig bírják kivárni, hogy cross-play játékokkal játszhassanak, érdemes egy pillantást vetniük a Fortnite-ra, ott ugyanis szeptembertől már tesztelhetővé is váltak a platformok közti battle royale-meccsek.

2.
2.
lesik20
#1: Én csak Youtubeon láttam példált viszont tök hülyeség a csalás
1.
1.
zozo76hun
Lehet csalni ebben PC oldalrol?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...