Április végére csúszott a Days Gone

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 19.
  • Csúszás
Link másolása
Úgy néz ki, mégsem jelenik meg jövő februárban a Sony nyitott világú zombis játéka. A fejlesztő több időt tölthet a Days Gone polírozásával, leghamarabb csak április végén játszhatunk vele.

A SIE America alelnöke, Asad Qizilbash rossz hírt közölt a rajongókkal, a Days Gone-t hiába vártuk februárra, nem jelenik meg a tervezett időpontban - a hónap amúgy is túlságosan zsúfolt a megjelenések szempontjából. A kiadó úgy döntött, hogy 2019. április 26-án küldi boltokba a játékot.

Az extra időt a készítők további polírozással és hibajavítással tölthetik el, noha már ők is szívesen látnák a Days Gone-t a rajongók kezében, de így legalább nagyobb figyelmet kaphat a cím.

Aki nem tudná, a Days Gone egy nyitott világú akciójáték, amelyben zombik hordáival és ellenséges frakciókkal kell szembenézni motoros hősünknek. Erőforrásokat gyűjtve és sokat harcolva próbálunk túlélni, nem is beszélve a vadon élő állatok támadásairól és a kiszámíthatatlan időjárásról.

A frissített megjelenési lista az alábbi címeket is tartalmazta:

  • A From Software-féle Déraciné november 6-án fut be.
  • A Concrete Genie 2019 tavaszán esedékes.
  • Az Everybody's Golf VR szintén a tavaszi premierek sorát erősíti.
20.
20.
GAMEROD
#19: Aki jártas a hasonló címekben, pl. Dead Rising, SOD azok tudják hogy negyed ennyi ellenfél egy helyen, fele ilyen sebességen is rohadt idegesítő tud lenni nyílt világban, de ez már nagyon elborultnak hat hogy egész képernyőt kitöltő zombisereg úgy mozdul a játékosra mintha gyorsított felvételen lenne. Hát nemtudom, lehet hogy vannak akiknek ez a megoldás is bejön akik nem veszik túl komolyan a játékmenetet.
19.
19.
kamgecam
#18: jajajaja majd egy év múlva kiderül.
18.
18.
GAMEROD
#14: Ez fatális tévedés, mert pl. a Heavy Rain meg hasonló kaliberű exkluzívok tényleg jók voltak. De ez a Days Gone egyelőre nekem úgy fest hogyha tökugyanez ma jönne ki például steam-re, és nem lenne mögötte ps4 a kutyát se érdekelné.
14.
14.
kamgecam
No lám lám megérkeztek a ps haterek, akik szerint csak azért kapnak jó értékeléseket a ps játékok mert exkluzívok és nem azért mert jók! LoL. Egyesek már végig is játszották és unalmasnak találták. :( Irígy kis kcsögk vagytok valljátok be! ;D
11.
11.
Őrnagy
#9: Pedig a zombik a valóságban is pontosan így viselkednek.
:D
10.
10.
Fata Morgana
#9: Nem várom tűkön ülve, azt is tudom, hogy nem lesz korszak alkotó, de egy esélyt nálam mindenképpen megérdemel.
9.
9.
GAMEROD
Csak az exkluzivitás miatt van ennyire felkapva a játék, és várják tűkön ülve. Azt gondolják hogy ismét kijön egy korszakalkotó játék. Pedig az eddigieket elnézve rohadtul nem tűnik nagy eresztésnek, sőt esztelen bárgyúságnak inkább. Lenne benne fantázia, de nem ebben a formában hogy hogy öccázezer bugzódó zombi szabadul ki egyszerre a gödörből.
7.
7.
Derivel
#6: Attól is, mert az az év legjobb játéka volt.
Gondoltam, hogy beszállok a buliba, mert mostanában az a divat, hogy a szubjektív véleményünket tényként kezeljük.
6.
6.
kamgecam
#3: Meg ám, ahogy anno a Mass Effect Andromedatól mi?... :D
4.
4.
Marcus88
Logikus döntés,egy nap 3-4 játék jelenik meg.
Ez így mindenkinek jobb lesz!
3.
3.
Derivel
Megijedtek az Anthem-től.
2.
2.
Yanez
#1: Attól függ mi jön még 2019-ben. Úgy tudom a CB2077 és a TLoU2 is jövőre jön, ez a két cím pedig már eleve nagyobbat kéne, hogy szóljon.

Ebbôl nekem az utóbbi musthave, előbbi meg leginkább csak akkor érdekelne, ha lesz third person kamera. A Days Gone pedig... egyelőre fogalmam sincs érdekel-e. Majd olvasok teszteket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...