Elérhető a Horizon Chase Turbo demója

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 22.
  • Letöltés
Link másolása
Az Aquiros Game Studio versenyjátéka hűen idézi a 16-bites arcade címek jellegzetességeit, így nosztalgiázásra tökéletes lesz, főleg, hogy modern, de mégis retro stílusjegyeket viselő grafikával operál. Már ki is próbálhatjuk.

Horizon Chase Turbo egy eredetileg 2015-ben megjelent mobiljáték felturbózott változata, amely májusban futott be PC-re és PS4-re is. A fejlesztők úgy gondolták, ideje még több játékost megszólítani egy demóval az említett platformokon.

A próbaverzió körülbelül félórás játékidővel bír: nyolc pálya és három autó található benne, és persze a multiplayer, amit akár négyfős osztott képernyős módban is beizzíthatunk. Ami a játékmódokat illeti, a World Tour, az Endurance és a Tournament áll a rendelkezésünkre.

Az anyag sok hasonlóságot mutat a klasszikus OutRunnal - irány az országút, ahol a lemenő nap fényénél száguldozhatunk, miközben horizonton feltűnik egy város is, ahová soha nem érkezhetünk meg. Letérünk az útról? Sebaj, másodpercek alatt újra az aszfalton éledünk újra. Ha ehhez hasonló címeken nőttél fel, akkor irány a letöltés!

5.
5.
Őrnagy
#4: Igen, a demót. Értem én, nosztalgiafaktor, stb.
3.
3.
Őrnagy
#1: Na, az ilyen játékokat, sőt, ennél sokkal jobbakat lehet mobilra INGYEN, vagy 1 euróért letölteni. Nehogy már ezért még pénzt adjak.
2.
2.
Darksiders84
Ez engem a kvarcjátékos időszakra emlékeztet amikor még színek se voltak és csak jobbra balra a sávokban kellett kerülgetni a többit. Mobilra biztos jó lehet.
1.
1.
Batman
Mobilon 100%-ra toltam, egyszerűen megunhatatlan. Lehúztam a demót PS-re de egyszerűen sokallom az árát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...