A Wonder Woman 1984 bemutatója is csúszik

  • Írta: Shifty
  • 2018. október 23.
  • Cooltúra
Link másolása
A szomorú hírt maga Gal Gadot jelentette be a Twitteren. Mindez azt jelenti, hogy az eredetileg jövő novemberre datált premier helyett csak 2020 júniusában kapjuk meg a Wonder Woman folytatását.

Egyelőre nem teljesen áll össze, hogyan is sakkozik a Warner Bros. és a DC, hiszen nemrég jelentettük, hogy az évek óta tervezett különálló Flash-film is csúszik egy nagyot, így csak 2021-ben kapjuk meg a filmet.

Most pedig kiderült, hogy a DC moziverzumának egyetlen igazán sikeres filmje, a Wonder Woman mégsem 2019 novemberében kapja meg folytatását. Először Gal Gadot adta hírül Twitter-oldalán, majd később a stúdió is megerősítette, hogy eltolják a premiert, így "oda kerül a Wonder Woman 1984, ahova mindig is tartozott", vagyis a bemutató 2020. június 5-én lesz. Hogy miért igyekeznek a döntést pozitív színben feltüntetni, rejtély, már csak azért is, mert a nyári moziszezonban biztosan több ellenféllel kell majd szembenéznie.

Azért jövőre sem maradunk DC-film nélkül, hiszen érkezik a Shazam!, illetve a Joaquin Phoenix-féle Joker-film, hogy aztán 2020-ban a 80-as években játszódó Wonder Woman-folytatás mellett jó eséllyel megkapjuk a Cyborgot, a Green Lantern Corpsot, a Birds of Preyt és az Öngyilkos osztag folytatását. Persze ezen filmek időpontjai még nincsenek kőbe vésve.

22.
22.
#17: De most szerinted ízlésről fogok itt vitatkozni bárkivel is? Neked tetszik, nekem nem tetszik, de ennyi. Úgysem tudsz vele mit csinálni nem?
17.
17.
delphijos
#15: Már ne is haragudj, de basszus TE JÖTTÉL ELŐ EZZEL a marhasággal.
16.
16.
lordboxi
#4: Azért erőlteti, nert már beleölt egy csomó pénzt. Ezekg lemennek, mert már elkészültek, aztán sztem irányváltozás lesz. Flasht nem véletlen nem forgatják, meg a Birds of Preyt se.
15.
15.
#11: Te meg inkább gyere és mondd meg a magadét faszán, hiszen annak a témához is köze van és értelme is sok van.
14.
14.
#13: Végre valaki, nem értem én sem, hogy mit evett mindenki ezen a nevetséges hulladékon. Volt az a film, tudom, senki se emlékszik de egy kis feka modernkori amerikai csajszi volt Artúr király udvarában véletlenül, időutazásban és ott tanítgatta őket hogy milyen ruhája meg cuccai vannak, na ezt láthattuk a WW-ben is az elején, amikor odacsöppen, röhejesen szar. Aztán azok a gagyi cgi ugraburgák, te jó ég ennél még valamelyik hulladék Boa vs Python is szebb cgi-t kínál.
13.
13.
zoli12i
Nekem bombanő Gal, de ez a film borzalom volt. Nem értem a mai embereket, hogy mit lehet abban élvezni, hogy van egy főhősünk, aki úgy sétál át a Senki földjén, hogy le pattannak róla a golyók. Full gagyi.
Az a baj nekem, hogy Nolan a Batman trilógiájával túl magasra tette a lécet. És ez minden szuperhősös idióta filmre vonatkozik.
12.
12.
#7: Akkor nézd meg először Jorja Foxot. Na az ronda. D.
11.
11.
delphijos
#7: Az hogy a nő nem tetszik az a Te dolgod. De mindkét hasonlatod elég elrugaszkodott - kicsit olyan "most mondok valami nagyot". Nem tudom milyen képregényeket néztél, ha szerinted annyira hasonlít a nő WW-re mint Cruise Cratosra, akkor inkább hagyd a képregényeket.... vagy legközelebb a nyitott szemeddel nézd meg az egyiket.
10.
10.
Blueberry
#7: A 140 centis spartai humunkulusz :) de jól hangzik
7.
7.
#6: Ehhh... hát azért ilyenről szó sincs. :)

Ízlésről nem érdemes vitatkozni, annyi, hogy nekem a színésznő, mint nő nem tetszik. Persze nem is azt mondom, hogy bottal sem piszkálnám. Vagyis bottal azért piszkálnám (if you know, what i mean) ....

De abból, amit életemben korábban láttam a karakterből rajzfilmen, vagy képregényben, nem ezt a színésznőt választottam volna. Nekem ez most úgy néz ki, mint ha Kratos szerepére Tom Cruise-t választották volna.
6.
6.
Yanez
#5: Legfeljebb akkor, ha számodra az a 2 méteres zilhátú afrikai hapsi jellemez jobban egy csinos amazont.
5.
5.
#3: A filmről nem tudok nyilatkozni, de színésznek egy 2 méteres zilhátú afrikai hapsi is jobban hasonlított volna a megformálni kívánt karakterhez, mint ez a nő.
4.
4.
Batman
Csak azért lett felkapott ez a valami, mert a csaj egy model és elég jól néz ki. Színészkedni nem tud, orrhangja idegesítő. Csak tudnám mi a fenének erőlteti ezt a vonalat a DC mikor az egész univerzum beszakadt alattuk. Az Akvamen sem lesz jobb kritikailag borítékolható a bukó, bár a Venomnál éreztem azt, hogy a rotten tényleg csak azokat a szuperhős mozikat szedi szét ami nem Marvel.
3.
3.
RangerFox
#1: Szerintem a legjobb DC képregény adaptáció, remekül áll a színésznek a szerep, és a film is jó lett.
2.
2.
KRAT0S
Mi a picsának kell ilyeneket bejelenteni???
Bemutató előtt pár hónappal nyomják az előzeteseket azt jónapot kívánok!!!
Jóhogy nem már 10 évre előre bejelentik a filmeket meg a játékokat.agyhalál....
1.
1.
Gaboo77
Micsoda "veszteség"....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...