Red Dead Redemption 2 - tabletre dobható a térkép

  • Írta: sirdani
  • 2018. október 24.
  • Hír
Link másolása
Saját társalkalmazással fog elrajtolni a napokban a Rockstar Games vadnyugatos alkotása. Az app úgy fog szolgálni főszereplőnk számára, mint egyfajta térkép és napló, melyben a legtöbb érdekességet és fontos információt is megtalálhatjuk.

A Red Dead Redemption 2 Companion App lényege az, hogy a HUD néhány része áthelyezhető lesz a tabletünk vagy telefonunk kijelzőjére. Mivel a játék amúgy is gyönyörűnek ígérkezik, igazán nagy pluszpont, hogy lehetőségünk lesz eltüntetni a képernyőről az olyan ronda részleteket, mint az életerő kijelzése, a minitérkép, a képességeink állapota, a pénztárcánk tartalma és hasonlók.


A játék két nap múlva, vagyis október 26-án fog elrajtolni, egyelőre PlayStation 4-en és Xbox One-on, de úgy néz, hogy a jövőben a PC-s verzió sem teljesen kizárt. A Red Dead Redemption 2 Companion App pedig szintén péntektől lesz elérhető iOS-en és Androidon.

77.
77.
Batman
#75: És nem akarok senkit se megbántani, trollkodni vagy stb, sok dolgot láttam és amiket itt kiemelsz a mondandómból azok az én szemszögemből valóban igazak. Ettől függetlenül csodás játék, szeretem de az All Time listámon ez nekem csak 8 pontot ér, ha minden videojátékot beleveszek. De mindenki játsszon vele, élvezzen én is most ezt teszem ha hazaérek a munkából :)
76.
76.
Batman
#75: Csak egyszerűen nem vagyok elfogult.
75.
75.
delphijos
#73: Szerintem se 10/10 , én nem is ebbe “kötöttem bele” hanem hogy ha ennyire negatív a véleményed “pocsék grafika” “ gyenge animáció” akkor meg hogy kap 8-at ? És ezek mellett meg gyűjtői kiadást veszel ? Ne már.....
74.
74.
Yanez
#73: Nagyon rég nem volt már a GK-n ilyen negatív emberke. :)
73.
73.
Batman
#72: Majd ha lecseng a láz, akkor felfedezitek valóban mit is adott a játék. A GTA V is isteni, de mit adott hozzá az iparhoz valóban? Sokakat elkap a láz és mindig az a 10/10 amivel éppen játszanak.
72.
72.
delphijos
#68: Ne haragudj, de annyira hiteltelen tényleg amit írsz. Jó, a 10/10 az túlzás , de Te meg 8-at adnak rá ilyen lésujtó vélemény mellett , és még extra kiadást is vettél ? Hát.... kétlem hogy te elhinné ezt másnak már bocsánat.....
63.
63.
Batman
#61: Először is: A Pókembert platináztam, a DLC-t amint megjelent kinyomtam. Tetszik, imádom, de ettől még egy reskinezett Arkham Knight, ha tetszik, ha nem! A Red Dead nagyon bejön, be fogok ülni elé hosszú hosszú napokra játszani, de ami igaz az igaz! Én megértem a sok fizetett kritikát, legyen is, vigyék mint a cukrot, de az értékelések el vannak szállva nagyon. Az új Assassins 9.2-t kapott. A Red Dead 10/10-et. Ezzel szemben az új Assassins ilyen 10/6 a Red Dead pedig egy erős 10/8 és pont.
62.
62.
#61: Rontani a kedvét... Nemes gondolat, de van, aki kritikát vár és nem reklámot. Ha belegondolsz ez nem egy túl rossz dolog.
61.
61.
Yanez
#59: Bakker neked semmi sem jó! Pókember egy Batman skin, az RDR 2-ről pedig már most többet tudsz, mint aki játszik vele. Ám ha nem is, hát akkor nagyon negatív hozzáállású ember vagy. Hogy lehet így hozzáállni a dolgokhoz? Pláne a sok lelkes gémernek itt rontani a kedvét. Adj a dolgoknak esélyt, puffogni ráérsz utána is.
60.
60.
Fata Morgana
#59: Végre valki, aki objektívan le meri írni frankót.
Respect!
58.
58.
Fata Morgana
#47: Még az is előfordulhat, mint az MGS.V esetében az első 30 óra tuti a dögunalom csak utána jött ott is elő + kellett egy év hogy ezt páran le is merjék írni.
56.
56.
Fata Morgana
Ezt aztán, magyarázhatod itt, hidd el én 2009-óta próbálom megértetni a sok "földönkívülivel" kb.eredmény nélkül.
53.
53.
Fata Morgana
#50: Úgy vagyok vele, ha tetszik egy játék nagy ívben "teszek rá" hogy ki mit mond.
Ez inkább olyan, "megerősítés" a kis vérpityukák felé akik bizonytalanok önmagukban és vásárolt termékben "igen jó játékot vettetek nem kell bekakálni" pl.én még egy játékvásárlás kapcsán sem néztem semmilyen pontozást, mert hidegen hagy.
51.
51.
Fata Morgana
#49: Azért mindig akad, pár "pulya" akik felsírnak ez ügyben.;)
50.
50.
kopic
https://www.metacritic.com/game/playstation-4/red-dead-redemption-2

Ehhez nem lehet mit hozzafuzni...
49.
49.
delphijos
#48: Azért ezt sem kell eltúlozni. Egyikre se mondta senki hogy megismételhetetlen mesterművek....
48.
48.
frankdelgado
#47: Igazat mondol. A gow és a pókember esetében minden topikban tárgyilagos és visszafogott volt a véleményalkotás a megjelenést megelőzően is és azóta is. És úgy általában a sony exeknél mindíg így van. Irígylésre méltó.
47.
47.
Batman
Azé itten vigyázzunk a játék felmagasztolásával, mert alap szabály, hogy az első két nap eufórikus állapotába nem mondunk véleményt a játékról. GTA köntösben vadnyugat, ennyi. Nagyobb a füstje mint a lángja, de a rózsaszín köd miatt kevesen veszitek észre.
46.
46.
ollie92
GOTG - Game of the Generation
40.
40.
DarkLord
#39: Meló közben be volt kapcsolva egy stream nálunk, nem mondom, hogy néztem, de odapillantottam többször is rá . Valahogy nem sok minden történt benne, amikor volt időm ránézni, de természetesen még az elején tart a figura pár órája tolja. A grafika annyira nem szép, mint amilyennek látszott, de nem is ronda a játék meg tuti über tuti lesz, ha beindul egyszer a történet igazán. Hatalmas térkép van a játékhoz. Kb. a Witcher 3-hoz tudnám hasonlítani, hogy amerre mész épp valami történik is. Kis falvak stb. gyakorlatilag egy W3 más stílusban (mondjuk, ha hozná a W3 játékélményét egy ilyen western stílusban, akkor tuti mindenhol 10/10 lesz kb.9.
39.
39.
Hunszi
https://www.youtube.com/watch?v=_mTIPXwcDGQ DIGITAL FOUNDRY, feloldották a zárat, most már lehet hivatalosan is posztolni a címről, röviden a lényeg "a játék még annál is jobb, mint amilyennek látszik a trailereken"
34.
34.
#31: Atomstabil One X-en, kivéve amikor mégsem. Nézd meg jobban azt a DF videót. (Azt nem vitatom, hogy ennek ellenére ez a legjobb verzió.)
33.
33.
Raptor X
88,1GB letöltve.
Visszaszámlálás indul: 510perc :D
31.
31.
frankdelgado
XOX en natív 4K és stabil 30 fps. Persze ez egyáltalán semmit nem jelent és a digitális kohó emberein kívül senki más nem fogja látni.
30.
30.
Max3000
#29: Lehet,de szerintem sem a bizalom miatt kerül korábban hozzátok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...