Hivatalosan is bejelentették a Trine 4-et

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Noha egy EU-s támogatásokat taglaló dokumentumban már feltűnt a Frozenbyte játékának folytatása, a fejlesztők csak most erősítették meg formálisan a jövőre érkező Trine 4: The Nightmare Prince-t.

Október közepén írtuk, hogy az Európai Unió komoly támogatásokat osztott szét a kontinensünk játékfejlesztőinél - a dokumentum szerint a Frozenbyte is kapott pénzt a Trine 4-re. Most viszont hivatalosan is bemutatkozott a kooperatív akció-platformer következő része.

A Trine 4: The Nightmare Prince 2019-ben érkezik PC-re, Xbox One-ra, PS4-re és Switchre, amely a stúdió vezérigazgatója, Lauri Hyvarinen szerint az immáron 8 millió eladott kópiával büszkélkedő sorozat "legjobb része" lesz. Az ígéretek szerint a rajongók visszajelzéseire alapozva készül el a folytatás.

Sajnos a játék címén kívül nem sok érdemi információnk van róla, bár a hivatalos weboldal már éles, látnivalók nincsenek.

4.
4.
KopyAti
Ne legyen igazam, de szerintem a 3 által lefektetett 3D-s vonalon mennek tovább. Sajnos! :/
3.
3.
latis666
Jaja. Vissza az oldalnézethez. Hossz és minőség legyen a szokásos. Azonnali vétel lesz :)
2.
2.
Firsttime
Fú de szerettem. Igazi trip volt mindig.
1.
1.
PAtr0n
Remélem visszatérnek a jó kis "oldalrólnézünk mindent" nézetre, és a siker garantált, egy jó kis sztorival, meg meseszép grafikával fűszerezve :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...