Hamvaiból támad fel a Hellgate: London

  • Írta: Shifty
  • 2018. október 25.
  • Hír
Link másolása
Több kudarc után sem adja fel a HanbitSoft, a Hellgate: London jogtulajdonosa, így tegnap hivatalossá vált, hogy a kisebb kényszerpihenő után novemberben ismét megvásárolható lesz a Steamen a Hellgate: London.

A Diablo 2 egykori fejlesztői alapította Flagship Studios 11 évvel ezelőtt, 2007-ben mutatta be első játékát, a Hellgate: Londont, ami végül hatalmas csalódás lett, így meglehetősen gyorsan és dicstelenül tűnt el a süllyesztőben a játék.

A csapat gyakorlatilag egy évvel később már csődbe is ment, a játék jogait pedig a dél-koreai HanbitSoft szerezte meg, de ők hiába gondolták újra a játék koncepcióját és tervezték újra az alapokat, a 2011-ben visszatért, időközben free-to-play modellre váltó Hellgate London: Resurrection sem váltotta meg a világot. Végül 2014-ben a Hellgate: Tokyo kiegészítőt is tartalmazó Hellgalte: Global sem járt sikerrel, így azt hittük, végleg eltűnik a játék.

De úgy tűnik, a jogtulajdonos még mindig hisz a projektben, így tegnap megerősítették, hogy újabb átalakítások után november 15-én ismét visszatér a Steam kínálatába a Hellgate: London. Ezúttal az egyjátékos tartalmak kapják a főszerepet, ráadásul a 2.0-s kiadásban visszatér a Hellgate: Tokyo is.

8.
8.
kalas
Én imádtam az elsőt leszámítva a gyerekes küldetéseket, bár engem valahogy mégis lekötött hónapokra. Több kaszttal is végigtoltam azt hiszem.
7.
7.
Ecneb
#3: Én első nekifutásomnál megjelenést követő 2. hónapban elkezdtem és abba is hagytam pár nap után. Eszméletlen lagggg, félelmetesen rosszul volt optimalizálva.

Később elővettem már jobb vassal és végigvittem, csalódás volt a befejezés, de maga a játék tetszett!
6.
6.
Extol
Nem próbáltam még , ütősnek néz ki. Csak hallani hallottam
4.
4.
Max3000
#3: Én is így voltam vele.Körülbelül 4-szer is belekezdtem az évek során,de mindig monotonná vált.Akartam kedvelni,de nem sikerült,pedig az alap koncepció tetszett.
3.
3.
Nem volt ez rossz, csak nem vittem vegig soha mert uncsiva valt, de tetszett.
2.
2.
almaspite
Mikor játszottam én utoljára vele, valami 13 éves lehetettem. Utólag belegondolva a játék indulása teljesen olyan volt mint amikor alfába ment a warframe. Ismétlődő lineáris helyszínek és ellenségek. Elismerésem a fickónak, hogy kitart még mindig az ötlete mellett, de olyan régen is kevés volt... akkor ma már még annyi se.
1.
1.
Csoki80
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...