The Elder Scrolls Online - irány Murkmire lápvidéke!

  • Írta: szlav
  • 2018. október 25.
  • Letöltés
Link másolása
Megjelent a The Elder Scrolls Online legújabb DLC-je, a Murkmire. A jókora frissítés Tamriel egyik legdélebbi csücskére vezet minket, ahol az argóniai hüllőemberek várják a kalandorokat több-kevesebb vendégszeretettel.

Újabb jókora tartalmi frissítéssel várja vissza a kalandorokat a The Elder Scrolls Online. A prémium előfizetésben benne lévő (vagy 2000 koronáért külön megvásárolható) DLC Murkmire mocsárral és dzsungellel borított földjére vezet bennünket. Az argóniai gyíkemberek otthona persze jócskán eltér Skyrim hófútta, vagy Morrowind napsütötte vidékétől, de ez ugyebár nem okozhat problémát a legedzettebb hősöknek. Az igazi veteránok ellátogathatnak akár Blackrose Prison arénájába is, ahol három szövetségesükkel karöltve szembeszállhatnak a hullámokban érkező ellenfelekkel. 

A The Elder Scrolls Online: Murkmire PC-s és maces változata már most elérhető, az Xbox One-os és PlayStation 4-es játékosoknak november 6-ig kell várniuk a megjelenésre.

3.
3.
PiszkosFred
#2: Hat, de legalabb meg- es kiprobaltad. :) Ez csak spin off, a valodi TES folytatas jon majd 3-4 ev mulva, addig tokeletes potlek nagyon sok embernek az ESO. Na, nem mindenkinek.
2.
2.
Terrybully
Megvettem a morrowindes kiadást még 2 hónapja, nyomtam kb 3 hétig. Azóta rá se néztem...a TES világnak abszolút nem áll jól az MMO zsáner.
1.
1.
PiszkosFred
A DLC ingyen is beszerezhető a novemberi daily login rendszer részekén (24. napi jutalom lesz)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...