Meglepően szépen fogy a World War 3

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 27.
  • Biznisz
Link másolása
A The Farm 51 multis shootere erőteljes rajtot vett a Steam Early Access kínálatában, annak ellenére, hogy a launch finoman szólva sem volt hibamentes. Sőt, továbbra is előfordulnak kapcsolódási problémák.

Ahogy arról már írtunk, botrányosra sikerült a World War 3 október 19-i rajtja, a fejlesztők egy ideig visszatartották a korai hozzáférésű címet, de később sem bírtak a játékosok rohamával. A The Farm 51 továbbra is dolgozik a helyzet konszolidálásán.

A lengyelek megígérték, hogy minden hibát ki fognak gyomlálni, hogy végül egy csiszolt és "megfelelően kezelt" játékot kapjunk. Sajnos a csapat erőforrásai végesek, de legalább elkötelezettek. A megjelenést követően már több apró javítás is napvilágot hozzá, de messze még az út vége.

Ennek ellenére a játékosok vásárlókedvével nem volt gond. Két nap alatt több mint 100 ezer kópia talált gazdára a World War 3-ból, és volt olyan nap, amikor egyszerre 11 ezer gamer nyüstölte a címet, bár ez a szám mostanra a felére esett vissza. Ilyen kedvező számokra még a fejlesztők sem gondoltak, de megígérték, hogy ingame bónuszokkal fogják kompenzálni a felhasználókat.

6.
6.
t0mchee
Mi is anagyon várjuk már :) Jó lenne már újra egy igazi BF-et tolni, ha már a DICE/EA nem hajlandó elkészíteni :)
5.
5.
almaspite
Még nem vettem meg, de gameplayekből elégé tetszetős a cucc. Szabadabb irányítás, mint a battlefieldben.
4.
4.
FekaFOB
#3: Ne felejtsd el hogy még csak Early Access-ben van. Bövülni fog a tartalom.
3.
3.
leviske
Aránylag jól ráéreztek a BF3 utód hiányára. Viszont 4 pályával nehéz lesz megtartani a játékos bázist.
2.
2.
FekaFOB
Eddig 2-3 meccset toltam csak vele, de azokat iszonyatosan élveztem. Ezt valahogy a BF1 nem tudta megadni nekem. Amíg nem kapunk olyan Battlefieldet amiben modern hadviselés lesz ismét, addig tökéletes hiánypótló. Söt ha jól csinálják a fiúk még akár mellette is megállhatja a helyét, mert van amiben szerintem túl is mutat a BF-en. Az irány jó, csak csiszolgassák is tovább!
1.
1.
crytek
Egyszer jöhetne már egy single fps is..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...