Végre mozgásban a World of Warcraft: Classic

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 29.
  • Videó
Noha a World of Warcraft vanilla-változatának hivatalos bemutatója a hétvégi BlizzConon esedékes, egy YouTuber már lecsapott a demóra, és egy szerveremulátor segítéségével működésre is bírta.

Idő előtt kiszivárgott a Discordra a World of Warcraft: Classic demója, amit alapesetben a Virtual Ticket tulajdonosai kaphattak volna meg a hétvégi BlizzCon apropóján. Egy Dodgy Kebaab nevű YouTuber az Eurogamernek számolt be arról, hogyan bírta működésre a klienst.

Lényegében egy szerveremulátort használt, ami persze offline fut, nem a Blizzard szerverein. A módszer nem tökéletes, hiszen nincsenek NPC-k, sem küldetések, de a grafikát már le lehet csekkolni. Az alábbi videóban össze is hasonlítják a különbségeket az új Classic-változat és a WoW 2005-ös verziója között.

Ha nem tetszenek az új textúrák, fények vagy a menük elrendezése, a Classic-gomb lenyomásával visszatérhetünk a 13 évvel ezelőtti verzióhoz.

7.
Sulejman
#6: Ezzel a Fortnite, BfA, PUBG generáció nem fog játszani, mert nem ők a célközönség. Meghalnának, ha egy játékban szociális interakciókra kellene kényszerülniük.
Maximum turistáskodni meg trollkodni fognak járni a szerverekre.

Én már alig várom, hogy 10 év után újra beleugorhassak Azerothba kalandozni. Régen volt már nagyon. :)
6.
Stranger
#5: És #2

Nem WoW-oztam, de más MMO-nak is indul classic szervere, egyszerűen mert igény van rá.

Szerintem aki MMO-zik annak a modern MMO nem pálya. Kevésbé szociálisak, túl lettek könnyítve a patch-ek során. Fejlődsz és rögtön kapod az ingyen cuccokat. Lépj be minden nap és a loginért már kapsz vmit, plusz ott vannak a repetitív napi, heti küldetések. Ezek csak azért vannak, hogy függővé tegyenek, nem valós tartalmi elem.
Rengeteg dolgot lehetne még sorolni amivel tönkretették a műfajt.

Sokan szeretnék újra megtapasztalni a régi MMO-kat, mert jó időszak volt, ezért akarnak a "múltba révedni". Az más kérdés, hogy mennyire fog működni, a közösség is megváltozott. Egy Fortnite-on nevelkedett gyereknek mások az igényei... már ha eljutnak a letöltésig.
5.
szinkron
Kinek van még energiája erre a múltba révedésre?
4.
Glassofwhiskey
Már 13 éve, azt a kurva. Elképesztő hangulatos még mindig valahogy, pedig ezer éve nem nyúltam már hozzá...
3.
viktro
Sokkal több értelme van vanillázni, mint a jelenlegi tartalommal játszani /szerintem/
Én két accot is fent fogok tartani erre ;)
2.
Hunszi
Ennek őszintén van valami értelme?
1.
NemecsekErno
Én meg már első ránézésre azt hittem, hogy ez a 13 évvel ezelötti textúra.
Butus kis nemecsekernő, hiszen még csak 2018-van...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...