Végre mozgásban a World of Warcraft: Classic

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 29.
  • Videó
Link másolása
Noha a World of Warcraft vanilla-változatának hivatalos bemutatója a hétvégi BlizzConon esedékes, egy YouTuber már lecsapott a demóra, és egy szerveremulátor segítéségével működésre is bírta.

Idő előtt kiszivárgott a Discordra a World of Warcraft: Classic demója, amit alapesetben a Virtual Ticket tulajdonosai kaphattak volna meg a hétvégi BlizzCon apropóján. Egy Dodgy Kebaab nevű YouTuber az Eurogamernek számolt be arról, hogyan bírta működésre a klienst.

Lényegében egy szerveremulátort használt, ami persze offline fut, nem a Blizzard szerverein. A módszer nem tökéletes, hiszen nincsenek NPC-k, sem küldetések, de a grafikát már le lehet csekkolni. Az alábbi videóban össze is hasonlítják a különbségeket az új Classic-változat és a WoW 2005-ös verziója között.

Ha nem tetszenek az új textúrák, fények vagy a menük elrendezése, a Classic-gomb lenyomásával visszatérhetünk a 13 évvel ezelőtti verzióhoz.

7.
7.
Sulejman
#6: Ezzel a Fortnite, BfA, PUBG generáció nem fog játszani, mert nem ők a célközönség. Meghalnának, ha egy játékban szociális interakciókra kellene kényszerülniük.
Maximum turistáskodni meg trollkodni fognak járni a szerverekre.

Én már alig várom, hogy 10 év után újra beleugorhassak Azerothba kalandozni. Régen volt már nagyon. :)
6.
6.
Stranger
#5: És #2

Nem WoW-oztam, de más MMO-nak is indul classic szervere, egyszerűen mert igény van rá.

Szerintem aki MMO-zik annak a modern MMO nem pálya. Kevésbé szociálisak, túl lettek könnyítve a patch-ek során. Fejlődsz és rögtön kapod az ingyen cuccokat. Lépj be minden nap és a loginért már kapsz vmit, plusz ott vannak a repetitív napi, heti küldetések. Ezek csak azért vannak, hogy függővé tegyenek, nem valós tartalmi elem.
Rengeteg dolgot lehetne még sorolni amivel tönkretették a műfajt.

Sokan szeretnék újra megtapasztalni a régi MMO-kat, mert jó időszak volt, ezért akarnak a "múltba révedni". Az más kérdés, hogy mennyire fog működni, a közösség is megváltozott. Egy Fortnite-on nevelkedett gyereknek mások az igényei... már ha eljutnak a letöltésig.
5.
5.
szinkron
Kinek van még energiája erre a múltba révedésre?
4.
4.
Glassofwhiskey
Már 13 éve, azt a kurva. Elképesztő hangulatos még mindig valahogy, pedig ezer éve nem nyúltam már hozzá...
2.
2.
Hunszi
Ennek őszintén van valami értelme?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...