Búcsút mondhatunk a Boba Fett-filmnek

  • Írta: sirdani
  • 2018. október 29.
  • Cooltúra
Link másolása
Még májusban merültek fel (újra) megbízhatónak tűnő forrásból olyan pletykák, hogy Boba Fett kap egy saját Star Wars-filmet James Mangold (Logan) rendezésében. A hónapokon át tartó csendet követően ma hivatalos cáfolat érkezett.

Az új hírek a Critics Choice Association újságírójától, Erik Webertől érkeztek, akinek lehetősége volt kérdéseket feltenni a Lucasfilm igazgatója, vagyis Kathleen Kennedy számára. "Kathleen Kennedy megerősítette nekem, hogy a Boba Fett-film 100 százalékosan halott, és most 100 százalékosan a The Mandalorianra fókuszálnak” - írta Weber egyik Twitter-bejegyzésében.

A Jon Favreau közreműködésével készülő The Mandalorian lesz egyébként az egyik első olyan sorozat, ami kizárólag a Disney streaming szolgáltatásában lesz majd elérhető, így érthető, ha kiemelten nagy figyelmet fordítanak a projektre.

Az, hogy a Disney levette a Boba Fett-filmet a napirendről, nem is annyira meglepő lépés, ugyanis nemrég mi is írtunk róla, hogy többek közt a Solo gyengébb teljesítménye miatt a Star Wars-filmek kapcsán némileg visszavesznek a tempóból a készítők.

Ugyanakkor így sem maradunk azért néznivaló nélkül! Az imprózásnak jóval nagyobb teret engedő Star Wars IX ugyanis jövő decemberben debütál a mozikban, és egy másik filmsorozat, illetve új trilógia is úton van.

2.
2.
kastorhun
Bezzeg Rian egy saját trilógiát kap.
A h*lye imprózás pedig a Thor Ragnaröknek is nagyon jót tett, valószínűleg ez is ugyan olyan komolytalan lesz mint az előbb említett film, vagy mint az utolsó jedik.
1.
1.
delphijos
"Az imprózásnak jóval nagyobb teret engedő Star Wars IX ugyanis decemberben debütál a mozikban, illetve jövőre egy vadonatúj előszereplős TV-sorozatra is számíthatunk"

Ez így baromira félreérthető, olyan mintha a IX. rész most decemberben jönne....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...