Agony Unrated - mégis ingyenes, ha megvan az alap

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 30.
  • Hír
Link másolása
A tervezettnél egy nappal korábban, azaz már ma megérkezett az Agony cenzúrázatlan változata. Az ígéretekkel ellentétben mégis ingyen megkaparinthatják azok, akiknek ott figyel a Steam könyvtárukban az alapjáték.

Október 31. helyett már ma megérkezett a Steamre az Agony Unrated. A horrorjáték vágatlan verziója külön került forgalomba - a Madmind saját kiadásában -, hiszen olyan durva jelenetek vannak benne, amihez egy nagyobb cég sem adná a nevét.

A korábbi tervek arról szóltak, hogy azok a játékosok, akiknek megvan az alapjáték, 90 százalékos kedvezményt kapnak a 15 eurós árból. Nos, ezt elfelejthetjük, hiszen ha megvan az Agony - függetlenül attól, hogy hol és mikor vásároltad -, ingyen megkapod az Unratedet. A fejlesztők júniusban valami hasonlót már ígértek, de úgy zajlanak a fejlemények a játék körül, hogy az már szappanoperába illő.

A cenzúra eltörlése mellett a játékmenet és a grafika is rengeteget finomodott az új verzióban. Megjelentek a halálos csapdák, az új fejtörők, nyolcféle befejezésnek örülhetünk, kicserélték a fejlődési rendszert és végre kaptunk minimapot is.

2.
2.
tyber16
Hát ha a szexet meg a "gyerek" gyilkosságot nem is de a többi fejlesztés betehetnék a konzol verziókba is. Erről tudni amúgy valamit?
1.
1.
Extol
Éljen a démonszex! Nem mintha lenne időm mostanában kipróbálni ismét
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...